![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω ένα DVD player για τον υπολογιστή μου, προσπάθησα cyberlink PowerDVD 8 & didn't έργο, dvd player x λειτούργησε πολύ καλά, GOM είναι τα προβλήματα που μου δίνετε τώρα, δεν μου άρεσε VCL, av dvd player morpher είναι λίγο περίεργο για μένα. δεν μπορούν να καταλάβουν πώς να κάνει ένα DVD σε άλλη μορφή. Tελoσπάvτωv, είμαι επίσης αναζητά έναν τρόπο για να αντιγράψετε τα DVD ή να τα βίντεο σε μια διαφορετική εκδοχή. οποιαδήποτε συμβουλή; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει Nero;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| πολύ ακριβά. Ψάχνω για κάτι που δεν thats πολύ ακριβό και δεν bloatware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FAB HD DVD Decrypter είναι μεγάλη για σχισίματος αντιγραφή, αντιγραφή τμημάτων, μόνο ήχου, βίντεο κ.λπ. Και μόνο ελεύθερο. (στην περίπτωση που δεν θέλετε τα πάντα προσφέρονται) Αλλά δεν νομίζω ότι μετατρέπει. Για τη μετατροπή μεταξύ formats να χρησιμοποιήσω Κάθε Video Converter, Η οποία είναι η καλύτερη θα μπορούσα να βρείτε δωρεάν.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζεστε ένα DVD Αντεροβγάλτης για τις αγαπημένες σας ταινίες μου; | chase2009 | Multimedia & Codecs | 1 | 11 Νοεμβρίου 2009 13:41 |
| MP4 player; | VJH | Multimedia & Codecs | 9 | 29 Ιαν 2009 09:19 |
| Ενδιαφέρομαι για τα DVD Αντεροβγάλτης λογισμικού! | Tribune | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 26 Φεβ 2008 04:22 |
| DVD Reader Vs Αντεροβγάλτης λογισμικών | pvkemail | Multimedia & Codecs | 1 | 14 Ιαν 2008 09:10 |
| Βοήθεια με το MP3 player | beepalm | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 1η Ιαν. 2008 17:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |