![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za dvd player za moj računalo, JA pokušao cyberlink powerdvd 8 i nije 'funkcionirati, DVD player x radili dobro, GOM je davanje mene problema sad, ja nisam kao VCL, av dvd player morpher je malo čudno za mene. ne može razumjeti kako napraviti DVD u drugi format. anyways, ja sam također traže način za kopiranje DVD-a ili ih u različitim video verziju. bilo koji savjet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao Nero?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| preskupe. Im 'obličje za nešto taj nije preskupo i nije bloatware. |
|
| |||
| |||
| FAB HD DVD Decrypter je super odličan za kopiranje, umnožavanje segmenata, samo audio, video i sl. jednostavno i besplatno. (osim ako želite sve ponuđene) Ali, ne mislim ga pretvara. Da biste pretvorili formata između li koristiti Bilo koji Video Converter, Koji je najbolje što mogu naći besplatno.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |