kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

DVD lejátszó + ripper

Reply

Téma eszközök
Old Október 12 2008, 21:03
Új tag Csoport

Default DVD lejátszó + ripper

I am looking for a DVD lejátszó a számítógépet, megpróbáltam cyberlink powerdvd 8 & didnt 'munkát, dvd lejátszó x működött jól, GOM ad nekem problémát most nem tetszett VCL, av dvd lejátszó morpher egy kicsit furcsa nekem. Nem értem, hogyan lehet egy másik DVD formátumban.

Egyébként, én is keresem a módját, hogy másolni, vagy DVD-n, hogy azok egy másik videó változatot.

valamilyen tanácsot adni?
Old Október 13 2008, 02:42
Moderátor Csoport

Ön próbálta Nero?

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Október 13 2008, 08:59
Új tag Csoport

Túl drága. I'm looking for something thats nem túl drága, és nem bloatware.
Old Október 13 2008, 09:13
Donor Group

FAB HD DVD Decrypter nagy a ripping másolás, másolás szegmensek, csak hang, csak videó stb ingyenes. (hacsak nem akarjuk minden felajánlott)

De nem hiszem, hogy átalakítja.

Formátumok között váltani használom Bármely Video Converter, Ami a legjobb, amit lehet találni ingyen.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szükségem van egy DVD Ripper for My Favourite Movies? chase2009 Multimédia és kodekek 1 November 11, 2009 13:41
MP4 lejátszó? VJH Multimédia és kodekek 9 29. január 2009 09:19
Looking for DVD ripper szoftvert! Tribune General Chat szoftver 2 26. február 2008 04:22
DVD olvasó Vs Hasfelmetszõ Softwares pvkemail Multimédia és kodekek 1 14. január 2008 09:10
Segítség az MP3-lejátszó beepalm Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 1. január 2008 17:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.