![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I am looking for a DVD lejátszó a számítógépet, megpróbáltam cyberlink powerdvd 8 & didnt 'munkát, dvd lejátszó x működött jól, GOM ad nekem problémát most nem tetszett VCL, av dvd lejátszó morpher egy kicsit furcsa nekem. Nem értem, hogyan lehet egy másik DVD formátumban. Egyébként, én is keresem a módját, hogy másolni, vagy DVD-n, hogy azok egy másik videó változatot. valamilyen tanácsot adni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta Nero?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Túl drága. I'm looking for something thats nem túl drága, és nem bloatware. |
|
| |||
| |||
| FAB HD DVD Decrypter nagy a ripping másolás, másolás szegmensek, csak hang, csak videó stb ingyenes. (hacsak nem akarjuk minden felajánlott) De nem hiszem, hogy átalakítja. Formátumok között váltani használom Bármely Video Converter, Ami a legjobb, amit lehet találni ingyen.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van egy DVD Ripper for My Favourite Movies? | chase2009 | Multimédia és kodekek | 1 | November 11, 2009 13:41 |
| MP4 lejátszó? | VJH | Multimédia és kodekek | 9 | 29. január 2009 09:19 |
| Looking for DVD ripper szoftvert! | Tribune | General Chat szoftver | 2 | 26. február 2008 04:22 |
| DVD olvasó Vs Hasfelmetszõ Softwares | pvkemail | Multimédia és kodekek | 1 | 14. január 2008 09:10 |
| Segítség az MP3-lejátszó | beepalm | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 1. január 2008 17:25 |
| Téma eszközök | |
| |