![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I am looking for DVD grotuvas "My Computer", aš bandžiau CyberLink PowerDVD 8 & didnt darbą, x DVD grotuvas veikė gana gerai, MV duoda man problemų, dabar man nepatinka VCL av DVD grotuvas Morpher yra šiek tiek keistoki mane. Negaliu suprasti, kaip padaryti DVD į kitą formatą. Anyways, aš taip pat ieško būdas nukopijuoti DVD arba padaryti juos į įvairias video versija. Any advice? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar bandėte Nero?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| per brangu. I'm looking for something thats ne per brangu ir ne bloatware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FAB HD DVD Decrypter yra puikus kopijavimo kopijavimo, kopijavimo segmentai, tiesiog garso, tik video ir tt ir nemokamai. (jei norite viską, kas siūloma) Bet aš nemanau, kad ji perkoduoja. Norėdami konvertuoti tarp formatus galiu naudoti Bet Video Converter, Kuris yra geriausias galėčiau rasti nemokamai.