![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I am looking for a DVD Player dla mojego komputera, próbowałem Cyberlink PowerDVD 8 & didnt pracy, odtwarzacz dvd x pracował całkiem dobrze, GOM problemów daje mi teraz, nie jak vcl, av dvd player morpher jest nieco dziwne dla mnie. nie rozumiem jak można złożyć w innym formacie DVD. anyways, I'm looking for a także sposób, aby skopiować DVD lub zgłaszać je do różnych wersji wideo. jakąś radę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali Nero?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| zbyt drogie. Szukam czegoś thats nie zbyt drogie i nie bloatware. |
|
| |||
| |||
| FAB HD DVD Decrypter jest wielki do zgrywania kopiowania, kopiowanie segmentach tylko audio, wideo itd. tylko i bezpłatne. (chyba, że chcesz wszystko oferowanych) But I don't think it konwertuje. Aby konwertować między formatami używać Każdy Video Converter, Co jest najlepszym mogę znaleźć za darmo.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |