menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Dvd prehrávač & ripper

Reply

Thread Tools
Old 12. októbra 2008, 21:03
Nový člen skupiny

Default Dvd prehrávač & ripper

Mám záujem o DVD prehrávač pre môj počítač, som sa pokúsil Cyberlink PowerDVD 8 & didnt 'práce, dvd prehrávač x pracoval dobre, GOM je mi problémy hneď, I didn't like VCL, av dvd prehrávač morpher je trochu divný pre mňa. nemôže pochopiť, ako to urobiť dvd do iného formátu.

tak ako tak, som tiež hľadal spôsob, ako skopírovať DVD alebo ju do inej video verziu.

nejakú radu?
Old 13. októbra 2008, 02:42
Moderátor skupiny

Už ste vyskúšali Nero?

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. októbra 2008, 08:59
Nový člen skupiny

príliš drahé. Hľadám niečo To nie je príliš drahé a nie je bloatware.
Old 13. októbra 2008, 09:13
Darcu Skupina

FAB HD DVD Decrypter je skvelé pre parane kopírovanie, kopírovanie segmentov, prostě audio, video atď A práve voľný. (ak chcete všetko ponúkané)

Ale nemyslím si, že ju premieňa.

Ak chcete konvertovať medzi formátmi I use Akékoľvek Video Converter, Čo je najlepšie, čo som mohol nájsť zadarmo.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need DVD Ripper My Favourite filmy? chase2009 Multimedia & Kodeky 1 11. novembra 2009 13:41
MP4 prehrávač? VJH Multimedia & Kodeky 9 29. januára 2009 09:19
Hľadáte DVD ripper software! Tribune Všeobecné Software Chat 2 26. februára 2008 04:22
DVD Reader Vs Ripper software pvkemail Multimedia & Kodeky 1 14. január 2008 09:10
Pomoc s MP3 prehrávačom beepalm Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 1. januára 2008 17:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.