![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám záujem o DVD prehrávač pre môj počítač, som sa pokúsil Cyberlink PowerDVD 8 & didnt 'práce, dvd prehrávač x pracoval dobre, GOM je mi problémy hneď, I didn't like VCL, av dvd prehrávač morpher je trochu divný pre mňa. nemôže pochopiť, ako to urobiť dvd do iného formátu. tak ako tak, som tiež hľadal spôsob, ako skopírovať DVD alebo ju do inej video verziu. nejakú radu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste vyskúšali Nero?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| príliš drahé. Hľadám niečo To nie je príliš drahé a nie je bloatware. |
|
| |||
| |||
| FAB HD DVD Decrypter je skvelé pre parane kopírovanie, kopírovanie segmentov, prostě audio, video atď A práve voľný. (ak chcete všetko ponúkané) Ale nemyslím si, že ju premieňa. Ak chcete konvertovať medzi formátmi I use Akékoľvek Video Converter, Čo je najlepšie, čo som mohol nájsť zadarmo.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Need DVD Ripper My Favourite filmy? | chase2009 | Multimedia & Kodeky | 1 | 11. novembra 2009 13:41 |
| MP4 prehrávač? | VJH | Multimedia & Kodeky | 9 | 29. januára 2009 09:19 |
| Hľadáte DVD ripper software! | Tribune | Všeobecné Software Chat | 2 | 26. februára 2008 04:22 |
| DVD Reader Vs Ripper software | pvkemail | Multimedia & Kodeky | 1 | 14. január 2008 09:10 |
| Pomoc s MP3 prehrávačom | beepalm | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 1. januára 2008 17:25 |
| Thread Tools | |
| |