![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю DVD-плеєр для мого комп'ютера, я намагався CyberLink PowerDVD 8 & робота didnt ', DVD X Player працює досить добре, GOM дає мені проблеми зараз, я не хотів VCL, AV DVD Player Morpher трохи дивно для мене. Не можу зрозуміти, як зробити DVD в інший формат. У будь-якому випадку, я також шукає шляхи для копіювання DVDs або перетворити їх в іншій версії відео. будь-які рекомендації? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували Nero?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Занадто дорого. Я шукаю Thats не дуже дороге і не Bloatware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FAB HD DVD Decrypter відмінно підходить для копіювання копіювання, копіювання сегментів, так само аудіо, відео і т.д. просто і безкоштовно. (якщо ви не хочете всі пропоновані) Але я не думаю, що він перетворює. Для перетворення між форматами я використовую Any Video Converter, Що є кращим я можу знайти безкоштовно.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Необхідність DVD Ripper для Мої улюблені фільми? | chase2009 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 11 листопада 2009 13:41 |
| MP4-плеєр? | VJH | Мультимедіа & кодеки | 9 | 29 січня 2009 09:19 |
| Дивлячись на програмне забезпечення DVD Ripper! | Трибуна | General Software чат | 2 | 26 лютого 2008 04:22 |
| DVD Ripper Vs Reader SOFTWARES | pvkemail | Мультимедіа & кодеки | 1 | 14 січня 2008 09:10 |
| Допомога з MP3-плеєром | beepalm | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 1 січня 2008 17:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |