![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Водачът открият контролиращ грешка на \ Device \ Harddisk4 \ Г. Водачът открият контролиращ грешка на \ Device \ Harddisk1 \ Г. Някой да има представа какво означават тези съобщения за грешка???? Получавам стотици същите ежедневни, но нещата изглеждат добре в момента, все пак Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има най-лошия случай е, че администраторът или на твърдия диск Понякога. Причината за това не ви засяга все още е, че там е дяволски много retries наличните преди да почувства въздействието на хардуера, докато той умира keels отговорност в ръце своето червата и крещят силно.
Ако започнете / Run / msinfo32.exe Може би, ако имате късмет, има канал конфликт. Никога не съм виждал един часа себе си. Ако притежавате хубаво чисто нов диск кабели (сложете отметка дънната платка / компютър дойде), които биха могли да дръпнем старите и да видите дали всичко си отива. Можеш ли да кажеш аз съм роден оптимист? Ако ли пък не, смяна на съществуващите кабели между дискове (напускане на дискове, свързани с оригиналните им дънната платка слотове!) Ще поне да седне пак всичко, и ако е една glitchy кабела ви съобщения за грешки, ще преминат, както и вие ще знаете. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Благодарение Spot Имам само един твърд диск ....... един часа DVD горелка .... и обичайната многогодишна CF карти reader.So след това, което сте казали, че трябва да си твърд диск или асоциирани кабел (всички чисто нови) Аз ще се опитам на confict но не е роден оптимист мисля, че най-лошото |
|
| |||
| |||
| Това е действително добър - кабели да се въведе лоши връзки и ако това никога не се доказа, че може би това. Аз сте имали много Duff кабели в моето време. Особено, не че тя има нещо общо с проблема, но само защото аз съм болна от cheapo ужасно USB кабели, USB кабели. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може също да е добра идея да вземете твърдия dirive диагностична програма от вашия HDD maufacturers сайта и тестване на устройството.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз предлагам да обновите своя дънната водачи като philthomas казах. Съмнявам се нещо физически наред с вашия диск.
|
| |||
| |||
| Ще се проверяват всички изложени ........ благодаря за помощта, момчета. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка или известие Съобщение Помощ! | gmckinney39 | Windows операционни системи | 3 | 12 май 2009 г. 18:02 |
| Съобщение за грешка | sashikumaran | Windows операционни системи | 1 | 9 ноември 2008 13:34 |
| Съобщение за грешка На Startup | deedee68 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 14-ти септември 2008 08:34 |
| Съобщение за грешка | legweak | Общи Софтуер Чат | 1 | 25 Окт 2007 09:54 |
| Липсващи DLL съобщение за грешка | JMetters | Общи Софтуер Чат | 7 | 6 Aug 2007 10:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |