![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Řidič odhalil chybu řadiče na \ Device \ Harddisk4 \ D.
Řidič odhalil chybu řadiče na \ Device \ Harddisk1 \ D. Má někdo představu, co tyto chybové zprávy znamenají?? Dostávám stovky stejné každodenní věci se zdají být v pořádku, ale v současné době beztak Díky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nejsou-nejhorší případ je, že správce nebo pevného disku, nedaří se. Důvodem je to, že neovlivňuje vás ještě je, že je tam nádherný hodně opakování k dispozici dříve, než si myslíte, že dopad umírání hardware, dokud vrávorá nad svírání svého nitra a hlasitě křičel.
Pokud start / spustit / Msinfo32.exe můžete, pokud budete mít štěstí, mít kanál konfliktu. Nikdy jsem viděl já. Pokud máte vlastní pěkný nový čistý disk kabely (zaškrtněte políčko vaše základní deska / počítače přišli) můžete vytáhnout staré a uvidíme, jestli to všechno jde pryč. Mohu vám říci, jsem optimista narodil? Pokud si nepřejete, prohozením stávající kabely mezi disky (opouštějícímu disky připojené na původní desce časy!) Bude nejméně reseat vše, a pokud je to jeden glitchy kabelem vašeho chybové hlášky sepne a stejně budete vědět. Můj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky Spot
Mám pouze jeden pevný disk ....... jedno dvd hořák .... a obvyklé multi-CF kartu reader.So po tom, co jste říkal, že musí být můj pevný disk nebo přidružených kabel (všechny značky nové) Já se pokusím o confict ale nejsou narodil optimista Myslím nejhorší
|
|
|
|||
|
|||
|
To je skutečně dobrý - kabely si představit špatné spojení, a pokud tohle nikdy prokázáno, sama by mohla být, že. Jsem měl spoustu Duff kabely v mé době. Zvlášť ne, že má co do činění s vaším problémem, ale prostě proto, že jsem nemocný cheapo hrozný USB kabely, USB kabely.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mohlo by to být také dobrý nápad uchopit pevného dirive diagnostické utility z vašeho HDD maufacturers webové stránky a otestovat disk.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Navrhuji aktualizaci ovladačů základní desky, jako philthomas řekl. Pochybuji, že je něco špatně fyzicky se svými mechaniky.
|
|
|||
|
|||
|
Zkontroluje všechny ven ........ díky za vaši pomoc, hoši.
|