![]() |
|
| |||
| |||
| Το πρόγραμμα οδήγησης εντόπισε ένα σφάλμα ελεγκτή για \ Device \ Harddisk4 \ Δ. Το πρόγραμμα οδήγησης εντόπισε ένα σφάλμα ελεγκτή για \ Device \ Harddisk1 \ Δ. Οποιοσδήποτε έχεις μια ιδέα τι σημαίνουν αυτά τα μηνύματα λάθους;;;; Έχω εκατοντάδες την ίδια καθημερινή φαίνεται εντάξει, αλλά τα πράγματα αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει χειρότερη περίπτωση είναι ότι ο υπεύθυνος της επεξεργασίας ή του σκληρού δίσκου αποτυγχάνει. Ο λόγος που δεν σας επηρεάζει ακόμη είναι ότι υπάρχει μια κόλαση μιας παρτίδας των επαναλήψεων διαθέσιμο, πριν να αισθάνονται τις επιπτώσεις του θανάτου του υλικού μέχρι να keels πάνω clutching τα σπλάχνα και φωνάζοντας δυνατά.
Αν αρχίσετε / run / msinfo32.exe ίσως, αν είστε τυχεροί, έχουν ένα κανάλι σύγκρουση. Δεν έχω δει και εγώ ένα. Αν έχετε νέα, ωραία καθαρό δίσκο καλώδια (επιλέξτε το πλαίσιο για τη μητρική πλακέτα / τέθηκε σε υπολογιστή), μπορείτε να τραβήξετε την παλιά και να δούμε αν όλα πάνε μακριά. Μπορείτε να μου πείτε Είμαι αισιόδοξος γεννήθηκαν; Αν δεν το κάνετε, αλλάζουν τα υπάρχοντα καλώδια μεταξύ της κίνησης (που εξέρχονται από τις μονάδες που συνδέονται με την αρχική μητρική πλακέτα slots!) Θα τουλάχιστον πάλι τα πάντα, αν και είναι ένα καλώδιο glitchy σας μηνύματα λάθους θα μεταβούν επίσης και θα το μάθετε. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Χάρη Spot Έχω μόνο ένα σκληρό δίσκο ....... ένα DVD burner .... και ο συνήθης πολλαπλών CF κάρτα reader.So μετά από αυτά που είπατε, πρέπει να μου σκληρό δίσκο ή συνδεδεμένα καλωδιακά (όλα ολοκαίνουρια) Θα προσπαθήσω το confict αλλά δεν είναι γεννηθείς αισιόδοξος πιστεύω ότι το χειρότερο |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πράγματι καλό - καλώδια κάνουν κακή εισαγάγει συνδέσεις και αν αυτό ποτέ δεν αποδείχθηκε η ίδια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτό. Έχω είχε πολλά duff καλώδια στη ζωή μου. Ειδικά, ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με το πρόβλημά σας, αλλά μόνο και μόνο επειδή είμαι άρρωστος της cheapo απαίσιο USB καλώδια, καλώδια USB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι καλή ιδέα να πάρετε το σκληρό dirive διαγνωστικό βοηθητικό πρόγραμμα από το HDD maufacturers ιστοσελίδα και η δοκιμασία οδήγησης.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προτείνω να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης μητρικής πλακέτας philthomas όπως είπε. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι λάθος με την φυσική σας δίσκο.
|
| |||
| |||
| Θα ελέγξει όλα έξω ........ ευχαριστώ για τη βοήθειά σας παιδιά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήνυμα λάθους ή Ανακοίνωση Βοήθεια! | gmckinney39 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12η Μαΐου 2009 18:02 |
| Μήνυμα λάθους | sashikumaran | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Νοε 2008 13:34 |
| Μήνυμα λάθους κατά την εκκίνηση | deedee68 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 14η Σεπ 2008 08:34 |
| Μήνυμα λάθους | legweak | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 25 Οκτ 2007 09:54 |
| Λείπει dll μήνυμα λάθους | JMetters | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 6 Αυγ 2007 10:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |