![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vozač uočio grešku na kontroleru \ Device \ Harddisk4 \ D. Vozač uočio grešku na kontroleru \ Device \ Harddisk1 \ D. Bilo tko je dobio ideju što je to poruka o pogrešci znači?? Dobivam stotine isti svakodnevnih stvari izgledaju ok, ali u ovom trenutku ionako Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postoji najgorem slučaju je da je kontroler tvrdog diska ili je nedovoljan. Razlog nije zahvatio je da vas još ima pakao od puno retries dostupne prije nego što osjećam utjecaj umiranje hardver dok nije keels nad svojim clutching utroba i glasno vrištanje.
Ako počnete / trčanje / msinfo32.exe možda, ako si sretan, imati kanal sukoba. Nikad nisam vidio jednog sebi. Ako posjedujete lijepo očistite disk nove kablove (označite okvir vaše matične ploče / računaru došao u) koje bi mogle povući one stare i vidjeti ako je to sve ide dalje. Možete li mi reći Ja sam rođeni optimist? Ako ne, trampljenje postojećih kabela između pogona (ostavljajući diskovi spojeni na njihove izvorne matične ploče utore!) Će barem metnuti svemu, a ako je jedan glitchy kabela vaše poruke o pogrešci prebaciti će te i vi ćete znati. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Hvala Spot Imam samo jedan hard disk ....... jedan dvd burner .... i uobiccajenom multi-cf karticu reader.So nakon što si rekao da mora biti moj hard disk ili pridružene kabel (sve potpuno novo) Ja ću probati confict, ali ne kao rođeni optimist mislim da je najgora |
|
| |||
| |||
| To je stvarno dobar - kabeli do siromah uvesti veza i ako to se nikada nije dokazano i sam mogao biti taj. Ja sam imala puno varanje kabeli u moje vrijeme. Posebno, a ne da ima išta za napraviti sa svoj problem, ali samo zato što sam bolesna od cheapo strašno USB kablovi, USB kabela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To može biti dobra ideja da zgrabite hard dirive dijagnostički utility from tvoj HDD maufacturers website test i pogon.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predlažem da ažurirate matična ploča vozači poput philthomas said. JA sumnja postoji ništa izvrnut sa vašim fizički pogon.
|
| |||
| |||
| Hoće check out sve ........ hvala za vaša pomoć momački. |