![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A vezető ellenőr hibát észlelt a \ Device \ Harddisk4 \ D. A vezető ellenőr hibát észlelt a \ Device \ Harddisk1 \ D. Van egy ötletem, amit ezek a hibaüzenetek értem???? Kapok száz ugyanolyan hétköznapi dolog, de úgy tűnik OK pillanatában anyway Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt a legrosszabb eset, hogy az adatkezelő vagy a merevlemez nem. Ennek az az oka, hogy nem befolyásolja az, hogy ha még van egy pokoli sok újrapróbálkozások elérhető előtt úgy érzi hatását haldokló hardver, amíg át gerinceket szorítva a gyomrában, és hangosan sikoltozik.
Ha a start / run / msinfo32.exe talán, ha szerencsénk van csatorna konfliktus. Még soha nem láttam magam. Ha saját szép új tiszta lemez kábelek (jelölje be a alaplap / számítógép jött be), akkor is húzza ki a régieket, és ha minden megy el. Megmondaná Én született optimista? Ha nem, csere a meglévő kábelek között meghajtók (így a meghajtó csatlakozik az eredeti alaplap résidők!) Legalább újra leültet mindent, és ha csak egy kábel glitchy el a hibaüzenetet a kapcsolót is, és tudni fogod. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Köszönet Spot Én csak egy merevlemezt, egy dvd író ....... .... és a szokásos multi-CF kártya reader.So után mit mondott rá kell én merevlemezt vagy társult kábel (az összes márka új) Megpróbálom a confict, de nem született optimista azt hiszem, a legrosszabb |
|
| |||
| |||
| Ez tényleg jó - kábelek nem vezetnek be a szegény kapcsolatok, és ha ez egy soha nem bizonyított, hogy önmagában nem is lehet ezt. Én is sok Duff kábelek időm. Különösen nem, hogy bármi köze van a probléma, de csak azért, mert én vagyok a beteg cheapo iszonyú USB kábel, USB kábel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez is egy jó ötlet, hogy fogd a kemény dirive diagnosztikai segédprogram a HDD maufacturers honlapon és a vizsgálatok a meghajtóba.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt javasoljuk, hogy frissítse az alaplap, mint a vezetők philthomas mondta. Nem hiszem, van valami baja van a fizikai meghajtó.
|
| |||
| |||
| Ellenőrizni fogja az összes ........ köszönöm a segítséget srácok. |