![]() |
|
| |||
| |||
| הנהג זיהה Controller שגיאה ב \ Device \ Harddisk4 \ ד ' הנהג זיהה Controller שגיאה ב \ Device \ Harddisk1 \ ד ' למישהו יש רעיון איזה הודעות שגיאה אלה מתכוון? אני מקבל מאות באותו יום הדברים נראים בסדר אבל ברגע זה, בכל מקרה תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הנה, במקרה הגרוע ביותר, כי הוא מפקח או את הכונן הקשיח הוא נכשל. הסיבה לכך היא לא לפגוע לך כי היא עדיין יש את חתיכת הרבה retries זמינה לפני שאתה מרגיש את ההשפעה של גסיסה חומרה עד keels מעל clutching שלה בטן ו לצעוק בקול רם.
אם אתה מפעיל את / מפעיל / msinfo32.exe ייתכן, אם אתה בר מזל, יש לך ערוץ הסכסוך. אני כבר לא ראיתי את עצמי אחד. אם ברשותך דיסק נחמד חדש נקי כבלים (סמן את התיבה את לוח האם / המחשב הגיע ב) אתה יכול למשוך את אלו הישנים ולראות אם כל זה הולך מכאן. אתה יכול להגיד שאני אופטימיסט נולד? אם לא, להחליף את הכבלים הקיימים בין הכוננים (עוזבים את הכוננים המחוברים ללוח האם המקורי שלהם משבצות!) יהיה לפחות reseat הכל, ואם זה אחד glitchy כבל את הודעות השגיאה יהיה לעבור גם ו תדע. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| תודה ספוט יש לי רק כונן קשיח אחד ....... DVD מבער ו .... הרגילות מרובה כרטיס CF reader.So אחרי מה אמר לך את זה יש לי את הכונן הקשיח או כבל המקושרים (כל מותג חדש) אני אנסה את confict אבל לא נולד אופטימיסט אני חושב את הכי גרוע |
|
| |||
| |||
| זה באמת טוב - כבלים לעשות להכניס עני חיבורים ואם זה את זה אף פעם לא הוכיחה עצמה זה יכול להיות טוב. אני כבר היה הרבה duff כבלים הזמן שלי. במיוחד, כי אין לה שום דבר לעשות עם הבעיה שלך, אבל רק כי אני חולה cheapo נורא של כבלי USB, כבלי USB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול גם להיות רעיון טוב כדי לתפוס את dirive קשה לאבחון תוכנית השירות שלך HDD maufacturers האתר ולבדוק את הכונן.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מציע לך לעדכן את לוח האם הנהגים כמו philthomas אמר. אני בספק יש משהו לא בסדר עם פיזית את הכונן.
|
| |||
| |||
| לבדוק האם הכל החוצה ........ תודה על העזרה חבר 'ה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הודעת שגיאה או הודעה עזרה! | gmckinney39 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -12 במאי 2009 18:02 |
| הודעת שגיאה | sashikumaran | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th נובמבר 2008 13:34 |
| הודעת שגיאה לאחר הפעלה | deedee68 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 14 ספטמבר 2008 08:34 |
| הודעת שגיאה | legweak | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -25 בחודש אוקטובר 2007 09:54 |
| חסר DLL הודעת שגיאה | JMetters | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 6 אוגוסט 2007 10:43 |
| שרשרת כלים | |
| |