![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Vairuotojui kontrolierius klaidą \ Device \ Harddisk4 \ D. Vairuotojui kontrolierius klaidą \ Device \ Harddisk1 \ D. Kiekvienas turime žinoti, kas šių klaidų pranešimų reiškia?? Gaunu šimtus pat kasdien, bet viskas atrodo ok momentu vistiek Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čia blogiausiu atveju yra tai, kad duomenų valdytojas arba kietajame diske nepavyksta. Priežasties tai neturi įtakos jums dar yra, kad yra iš pakartojimų galima daug Hell prieš jauti mirti aparatūros poveikis kol keels per clutching savo širdį ir šaukia garsiai.
Jei start / run / Msinfo32.exe galite, jei jums sekasi, kurios kanalų konfliktą. I've never seen vienas pats. Jei turite graži nauja švarus diskas kabeliai (pažymėkite langelį plokštę / Kompiuteriniai atėjo) galima traukti senus ir pamatyti, jei visa tai nueina. Ar galite pasakyti, aš gimęs optimistas? Jei ne, Swapping esamus kabelius tarp diskai (paliekant diskai prijungti prie savo pradinio plokštėje slots!) Bus bent Valykite viską, ir, jei tai vienas glitchy kabelinė savo klaidų pranešimų pereis, taip pat ir jūs nežinote. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Ačiū Spot Turiu tik vieną kietąjį diską ....... vienas DVD .... ir įprastas daugelio CF kortelė reader.So po to, ką jums sakė, kad tai turi būti mano kietąjį diską arba asocijuotoje kabeliai (visos prekės nauja) Pasistengsiu confict bet nėra gimęs optimistas Manau, blogiausias |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai geras - tai įvesti kabelių jungtys ir prasta, jei tai vienas niekada pasirodė pati tai gali būti, kad. Turėjau daug kabelių Duff mano laiko. Juolab, kad ji negali nieko daryti su savo problema, bet tik todėl, kad aš bloga nuo cheapo patekęs USB kabeliai, USB kabeliai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat gali būti gera idėja patraukti kietos dirive diagnostikos įrankis iš jūsų HDD maufacturers svetainės ir bandymo įrenginį.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siūlyčiau atnaujinti savo pagrindinės plokštės tvarkykles kaip philthomas pasakė. Aš abejoju, ten yra kas nors negerai su fizinio disko.
|
| |||
| |||
| Bus patikrinti visų jėgų ........ Thanks for your help guys. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida ar pranešimas "Help! | gmckinney39 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 12, 2009 18:02 |
| Klaidos pranešimas | sashikumaran | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 lapkritis 2008 13:34 |
| Error Message on Startup | deedee68 | Virus, Spyware & Security | 1 | 14 rugsėjis 2008 08:34 |
| Klaidos pranešimas | legweak | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 25 spalis 2007 09:54 |
| Trūksta Dll klaidos pranešimą | JMetters | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 6 rugpjūtis 2007 10:43 |
| Temos įrankiai | |
| |