![]() |
|
| |||
| |||
| Vadītāja atklāti kontrolieris kļūda \ Device \ Harddisk4 \ D. Vadītāja atklāti kontrolieris kļūda \ Device \ Harddisk1 \ D. Anybody got ideja, kas šo kļūdu ziņojumus mean?? Man simtiem paša ikdienas taču lietas šķiet ok par šobrīd tik Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir sliktākajā gadījumā ir tas, ka kontrolieris vai cietais disks sabojājas. Iemesla dēļ nav Jūs ietekmē vēl ir tā, ka tur ellē daudz retries pieejami pirms jūtaties ietekme nāves aparatūras, līdz tas keels pār clutching tā iekšas un kliedz skaļi.
Ja jūs sākat / palaist / msinfo32.exe jūs varētu, ja esat laimīgs, ir kanāls konfliktu. Es nekad neesmu redzējis viens pats. Ja jums pieder jauku jaunu tīru disku kabeļi (atzīmējiet lodziņu jūsu mātesplati datoru nāca), jūs varētu pull vecos un paskatīties, vai visi iet prom. Vai varat pastāstīt Es esmu dzimis optimists? Ja jums nav, pārnešana esošie kabeļi starp diskiem (atstājot drives saistīta ar to sākotnējā mātes plates slots!) Būs vismaz reseat viss, un ja tas ir viens glitchy kabelis jūsu kļūdas ziņojumi tiks slēdzi, kā arī, un jūs zināt. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Thanks Spot Man ir tikai viens cietais disks ....... vienu DVD rakstītājs .... un parasto multi-CF karti reader.So pēc tam, kas jums ir, ka tā ir mana cietā diska vai asociētā kabeli (visi brand new) Es centīšos confict bet nav dzimis optimists es domāju, ka sliktākais |
|
| |||
| |||
| Tas ir patiešām labs - kabeļi do ieviest slikti savienojumi, un ja šis viens nekad nav pierādījis sevi varētu būt, ka. Man bija daudz Duff kabeļi manā laikā. Jo īpaši nav, ka tas ir kaut kas jādara ar savu problēmu, bet tikai tāpēc, ka es esmu slims ar cheapo briesmīgs USB kabeļi, USB kabeļi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu arī būt laba ideja paķert grūti dirive diagnostikas lietderība no sava HDD maufacturers mājas un testa disku.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es iesaku jums, atjauniniet savu mātesplates draiveri kā philthomas teica. Es šaubos, ka ir kaut kas fiziski nav kārtībā ar jūsu diska.
|
| |||
| |||
| Pārbaudīs visu ārā ........ thanks for your help guys. |
![]() |
|
| Bookmarks |