![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Sterownik wykrył błąd kontrolera na \ Device \ Harddisk4 \ D. Sterownik wykrył błąd kontrolera na \ Device \ Harddisk1 \ D. Ktoś ma pomysł co te komunikaty o błędach oznacza?? Otrzymuję setki tych samych rzeczy codziennego wydają się być ok, ale w tej chwili tak czy owak Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie najgorszy jest fakt, że administrator lub dysk twardy nie jest. Powodem nie jest jeszcze wpływających jest, że to piekło wiele prób dostępne przed czujesz wpływ umierania sprzętu, aż keels ponad clutching jego wnętrzności i głośno krzyczeć.
Jeśli start / uruchom / Msinfo32.exe możesz, jeśli masz szczęście, ma kanał konfliktu. I've never seen jeden siebie. Jeśli posiadasz ładne czyste nowy dysk kabli (zaznacz pole wyboru płyty głównej / komputera wszedł) może pociągnąć za stare i zobaczyć czy wszystko zniknie. Czy może pan powiedzieć jestem urodzonym optymistą? Jeśli nie, wymiany istniejących kabli między napędy (pozostawiając dyski podłączone do ich oryginalnych płyt głównych szczeliny!) Będzie co najmniej dopasować wszystko, a jeśli jest to jeden kabel glitchy swój błąd wiadomości zmieni się dobrze i będziesz wiedzieć. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dzięki Spot Mam tylko jeden dysk twardy ....... jeden DVD .... i zwykle wielu por. karty reader.So po co pan powiedział to musi być mój dysk twardy lub stowarzyszonych kabla (wszystkie marki nowy) Postaram się confict ale nie jest urodzonym optymistą i uważam, że najgorsze |
|
| |||
| |||
| To rzeczywiście dobry - kable do wprowadzenia słabe połączenia i jeśli to się nie może udowodnić sobie, że jest dobrze. I've had wiele duff kabli w mój czas. Zwłaszcza, że nie ma nic wspólnego z Twoim problemem, ale tylko dlatego, że jestem chory na cheapo straszne kabli USB, kable USB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponadto, być może dobrym pomysłem chwycić twardego dirive narzędzie diagnostyczne z HDD maufacturers stronie i sprawdź dysk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proponuję zaktualizować sterowniki płyty głównej, jak philthomas powiedział. I nie ma wątpliwości, nic złego fizycznie dysku.
|
| |||
| |||
| Sprawdzi wszystkie obecnie ........ dzięki za pomoc chłopaki. |