![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Vodič odhalil chybu radiča na \ Device \ Harddisk4 \ D.
Vodič odhalil chybu radiča na \ Device \ Harddisk1 \ D. Má niekto predstavu, čo tieto chybové správy znamenajú?? Dostávám stovky rovnaké každodenné veci sa zdajú byť v poriadku, ale v súčasnej dobe beztak Vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie-najhorší prípad je, že správca alebo pevného disku, nedarí sa. Dôvodom je to, že neovplyvňuje vás ešte je, že je tam nádherný veľa opakovaní k dispozícii predtým, než si myslíte, že vplyv umírání hardware, kým vrávorá nad zvieranie svojho vnútra a hlasno křičel.
Ak štart / spustiť / msinfo32.exe môžete, ak budete mať šťastie, mať kanál konfliktu. Nikdy jsem viděl já. Ak máte vlastné pekný nový čistý disk káble (začiarknite políčko vaša základná doska / počítača prišli) môžete vytiahnuť staré a uvidíme, či to všetko ide preč. Môžem vám povedať, som optimista narodil? Ak si neželáte, prohozením existujúce káble medzi disky (opúšťajúcemu disky pripojené na pôvodnej doske časy!) Bude aspoň resete všetko, a ak je to jeden glitchy káblom vášho chybové hlášky zopne a rovnako budete vedieť. Môj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka Spot
Mám iba jeden pevný disk ....... jedno dvd horák .... a zvyčajné multi-CF kartu reader.So po tom, čo ste říkal, že musí byť môj pevný disk alebo pridružených kábel (všetky značky nové) Ja sa pokúsim o confict ale nie narodil optimista Myslím najhoršie
|
|
|
|||
|
|||
|
To je skutočne dobrý - káble si predstaviť zlé spojenie, a ak tohle nikdy dokázané, sama by mohla byť, že. Som mal veľa Duff káble v mojej dobe. Zvlášť nie, že má čo do činenia s vaším problémom, ale jednoducho preto, že som chorý cheap hrozný USB káble, USB káble.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mohlo by to byť aj dobrý nápad uchopiť pevného dirive diagnostické utility z vášho HDD maufacturers webovej stránky a otestovat disk.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Navrhujem aktualizáciu ovládačov základné dosky, ako philthomas povedal. Pochybuji, že je niečo zle fyzicky sa svojimi mechaniky.
|
|
|||
|
|||
|
Skontroluje všetky ven ........ vďaka za vašu pomoc, hoši.
|