![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Возач уочио грешку на контролеру \ Девице \ Харддиск4 \ Д. Возач уочио грешку на контролеру \ Девице \ Харддиск1 \ Д. Било ко је добио идеју шта је то порука о грешци значи?? Добијам стотине исти свакодневних ствари изгледају ок, али у овом тренутку ионако Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји најгорем случају је да је контролер врстог диска или је недовољан. Разлог није захватио је да вас још има пакао од пуно ретриес доступне пре него што осјећам утицај умирање хардвер док није кеелс над својим цлутцхинг утроба и гласно вриштање.
Ако почнете / трчање / мсинфо32.ексе можда, ако си срећан, да има канал сукоба. Никад нисам видео једног себи. Ако поседујете лепо очистите диск нове каблове (означите оквир ваше матичне плоче / рачунару дошао у) које би могле повући оне старе и видети ако је то све иде даље. Можете ли ми рећи Ја сам рођени оптимиста? Ако не, трампљење постојећих каблова између погона (остављајући дискови повезани на њихове оригиналне матичне плоче слот!) Ће барем метнути свему, а ако је један глитцхы кабла ваше поруке о грешци пребацити ће те и ви ћете знати. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Хвала Спот Имам само један хард диск ....... један двд бурнер .... и уобиццајеном мулти-цф картицу реадер.Со након што си рекао да мора бити мој хард диск или придружене кабл (све потпуно ново) Ја ћу пробати цонфицт, али не као рођени оптимиста мислим да је најгора |
|
| |||
| |||
| То је стварно добар - каблови до сиромах увести веза и ако то се никада није доказано и сам могао бити тај. Ја сам имала пуно варка каблови у моје време. Посебно, а не да има било што радити с свој проблем, али само зато што сам болесна од Цхеап страшно УСБ каблови, УСБ кабла. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То може бити добра идеја да зграби хард дириве дијагностички Утилиты из твој ХДД мауфацтурерс уебсите тест и погон.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предлажем да ажурирате матична плоча возачи попут пхилтхомас саид. ЈА сумња постоји ништа неправда с твој физички погон.
|
| |||
| |||
| Хоће цхецк оут све ........ хвала за ваша помоћ момачки. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка или Обавештење Порука Хелп! | гмцкиннеы39 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12 мај 2009 18:02 |
| Порука о грешци | сасхикумаран | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9 новембар 2008 13:34 |
| Еррор поруке на покретању | деедее68 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 14. сеп 2008 08:34 |
| Порука о грешци | легуеак | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 25 октобар 2007 09:54 |
| Недостаје длл порука о грешци | ЈМеттерс | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 6 аугуст 2007 10:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |