![]() |
|
| |||
| |||
| Sürücü üzerinde bir denetleyici hatası \ Aygıt \ Harddisk4 \ D. tespit Sürücü üzerinde bir denetleyici hatası \ Device \ Harddisk1 \ D. tespit Kimse ne bu hata mesajları demek bir fikri var mı?? I get yüzlerce aynı günlük çok şey şu anda zaten tamam gibi Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada kötü durumda olan denetleyicisine veya sabit sürücü başarısız olması. Henüz sizi etkileyen değil nedeni kadar kendi iç clutching ve yüksek sesle çığlık üzerinde keels önce donanım ölme etkisini hissediyorum bu denemeleri mevcut bir sürü bir cehennem's.
Eğer / run / başlamak eğer şanslı iseniz, bir kanal çatışma olabilir size Msinfo32.exe. Kendimi bir hiç görmedim. Eğer güzel yeni temiz diske kablo kendi (kutuyu anakartınızın / bilgisayar geldi) size eski çekin ve eğer tüm uzaklıktadır gider bakın kontrol edin. Sen yaşıyorum bir doğan iyimser ben öğrenebilir miyim? Eğer sürücüleri arasında mevcut kablolar swapping yoktur (sürücüleri orijinal anakart yuvasına bağlı ayrılıyorum!) Olacaktır tekrar her şeyi en az, ve bu hata iletileri de geçireceğiz ve biliyor olacak bir glitchy kablodur. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Spot Ben sonra ne benim sabit disk veya ilişkili kablosu (her marka) yeni gerektiğini söyledi yalnızca bir sabit sürücü ....... bir DVD yazıcı .... ve her zaman çok-cf kartı reader.So var Ben ancak confict denemek olmayan bir dünyaya iyimser i kötü düşünmek |
|
| |||
| |||
| Bu gerçekten iyi - kablo ve kötü bağlantıları giriş yapmak varsa bu iyi olabilir kendini kanıtlamış asla da. Ben zamanında Duff kablolar çok yaşadım. Özellikle değil, bu sorunun ama sadece çünkü cheapo hasta oldum korkunç USB kabloları, USB kabloları yapacak bir şey var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca HDD maufacturers gelen sabit dirive tanılama yardımcı programı almak için web sitesi ve sürücü testi iyi bir fikir olabilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seni philthomas gibi anakart sürücüleri güncelleme öneririz söyledi. Orada bir şey fiziksel olarak sürücü yanlış olan şüpheliyim.
|
| |||
| |||
| Yardımına çocuklar için ........ sayesinde tüm kontrol eder. |
![]() |
|
| Bookmarks |