![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Драйвер виявив помилку контролера \ Device \ Harddisk4 \ D. Драйвер виявив помилку контролера \ Device \ Harddisk1 \ D. Ніхто отримали уявлення про те, що ці повідомлення про помилки на увазі??? Я отримую сотні ж кожен день, але це здається ОК на даний момент все одно Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там найгіршим є те, що контролер або жорсткий диск не вдається. Причина його не зачіпають вас ще є те, що там чорт знає скільки спроб доступних Перед відчувають на собі дію апаратних вмирає до кили над притискаючи її надр і голосно кричати.
Якщо ви почнете Запуск / Msinfo32.exe ви можете, якщо вам пощастить, є канал конфлікту. Я ніколи не бачив сам. Якщо у вас є хороше нове чисте кабелі дисків (прапорець вашої материнської плати / Computer прийшла в) ви можете витягти старий і подивитися, якщо все це йде. Чи можете ви сказати Я народився оптимістом? Якщо ви цього не зробите, заміни існуючих кабелів між дисками (залишаючи дисків пов'язане з їх оригінальній слота материнської плати!), Принаймні приганяти все, і якщо це один glitchy кабелю ваші повідомлення про помилки, а також перемикач, і ви знаєте. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Завдяки Spot У мене тільки один жорсткий диск, один DVD ....... .... пальники та звичайні Multi-CF reader.So карт після того, що ви сказали, він повинен бути жорсткий диск або пов'язаних з ними Кабель (все нове) Я постараюся confict але не народився я оптиміст думаю, що гірше |
|
| |||
| |||
| Це дійсно гарний - кабелі ввести бідні зв'язків і якщо це одна ніколи не доведена сама по собі вона цілком може бути. Я було багато Duff кабелів в мій час. Тим більше, що воно не має нічого спільного з вашою проблемою, але тільки тому, що мені набридло сНеаро потрапило кабелі USB, USB кабель. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також це може бути гарною ідеєю, щоб схопити жорсткий dirive діагностичної утиліти від жорсткого диска maufacturers сайт і перевірити диск.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я пропоную вам оновити драйвери материнської плати, як сказав philthomas. Я сумніваюся, є нічого поганого фізичного диска.
|
| |||
| |||
| Чи буде перевіряти всі з ........ спасибі за вашу допомогу хлопці. |