по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Evilfantasy Всичко-в-1 за зловреден софтуер Безплатен Кодек пакети

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти март, 2008 година, 01:18
Номер на групата

Това е чист и след това ще бъде полезно. Можете да го затворени въпроси, все пак, това извинение това проследяването конец.

Ive 'винаги предполага, че пребивават на вируса карирана ще блокират всеки зловреден софтуер кодек, че потребителят приема, защото аз винаги се предположи интернет изтеглили кодек трябва да отидете на диск, преди да се работи. Мислите ли, че това е така, или мислиш, че това е направо за памет и избягва сканиране в реално време?

Защо са тези неща, наречени кодеци все пак? В кодиране части никога не съществуват с декодер части, опаковките са всички декодери, на coders се поставят в напълно различни програми.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26-ти март, 2008 година, 01:21
Номер на групата

повечето от горните кодеци са INT той Downloads секция, ако не всички от тях

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 26-ти март, 2008 година, 08:28
Модератор Група

А лошите кодек може атака просто браузъра като DLL или ActiveX контрола. Да, това ще трябва да бъдат инсталирани, но както обичам да казвам, най-голямата част от зловредния софтуер, създадени някога е мишка. Antivirus е безполезна в много случаи на невнимателно кликнете. Това е списък на заровете, ако тя ще се хвана на злонамерен файл, преди или след като бъде инсталиран. Някои зловредния софтуер има възможност за временно изключване на сигурността достатъчно дълъг, за да се инсталира. Тогава той няма да се намери, докато не е твърде късно, ако намери на всички. След като кликнете приеме или да (независимо от случая) на AV е сила.

Също така, ако това е някаква нова злонамерен файл, той не може да бъде в AV базата данни все още, така че няма да бъдат намерени от вашия AV така или иначе.

Old 26-ти март, 2008 година, 09:53
Номер на групата

Има много стриктен ред за тези неща. AV пакети сканира какво се записали на диск или натоварено от диска, който е техния фокус. Съгласен съм, че ако AV базата данни, не се идентифицира зловредния софтуер тогава минава зловреден софтуер, без да бъде спрян. Аз не съм наясно, че всяко кодек Downloads направо в паметта и изпълнява без предварително записване диск. Писателите на играчите да са наясно с опасността от позволи това.

Има два вида зловреден софтуер. Има сорта, че дупки през буфер е залято и изпълнява без да се записват на първо място, или които разчитат на скрипт език сигурност дупки. Те може и да се опитате да изключите сигурност преди включването им постоянно. Този механизъм, просто не е на разположение на зловреден софтуер, който е изтеглен или пристига като прикачен файл имейл, всеки от които трябва да се запишат първи, преди те да могат да бъдат изпълнени.

Във всеки случай - на "Да, за да щракнете върху Run" сорта просто трябва да дойде от диска, няма механизъм в операционната система, за да приеме, преди да го съхранява. Всички тези са AV-сканирани, ако приемем, там е резидент AV скенера.
Old 26-ти март, 2008 година, 09:56
Модератор Група

Искаш да кажеш, че няма зловреден софтуер вградена в кодеци?

АТРИБУТИ: Лъжливи кодеци.

Old 26-ти март, 2008 година, 10:04
Номер на групата

Разбира се, те са за това, че е фамозен тях.

Аз съм казва, че е фалшиво кодек не може да работи и да му полезен товар преди това е била, записани на диска.

Ако там е резидент AV скенер, тогава ще трябва да бъде непознат за него да бъде ефективна. Не мисля, че има значителна част, които ще отида неразпознати. Следователно аз мисля като резидент AV скенера е разумна защита срещу фалшиви кодек пътя на инфекцията.
Old 26-ти март, 2008 година, 10:11
Модератор Група

Разбирам вашата точка и тя е валидна, само че са видели от първа ръка (в зловредния софтуер форум) увреждането на фалшив кодеци може да предизвика. Тя е много общ начин на инфектиране на компютър. Една AV е слой на защита, но далеч от улова на всички, дори за известно заплахи. В зависимост какво е написано във файла, който може да бъде заразена с целия спектър от вирус / Троян / червей др

Виждам този пост за по-добро обяснение.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc