menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Evilfantasy to All-in-1 Malware Volný Codec Pack

Reply

Thread Nástroje
Old 26 března 2008, 01:18
Dárce Skupina

To je čistý poštou a bude to užitečné. Ty skončilo to když na otázky, takže tato následná omluva-nahoru vlákno.

Jsem se vždy předpokládá, že rezidentní virus checker bude blokovat jakékoli malware kodek, že uživatel souhlasí, protože jsem se vždy domníval, že se na internet-staľené kodek má jít na disku, než je spuštěn. Myslíte si, že to tak, nebo si myslíte, že je to rovnou-na-paměť a vyhýbá se real-time scan?

Proč jsou tyto věci nazývají kodeky vlastně je? Kódování porcí nikdy existovat s dekodérem porcí, balení jsou všechny dekodéry se kodérů jsou zabudovány do zcela rozdílné programy.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 března 2008, 01:21
Dárce Skupina

Většina z výše uvedených kodeky jsou int mu v sekci Ke stažení, ne-li všechny z nich

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 26 března 2008, 08:28
Moderátor skupiny

A špatný kodek může zaútočit právě prohlížeče jako dll nebo ovládací prvek ActiveX. Ano, bude muset být instalována, ale jak jsem chtěl říct, že největší kus malware vůbec vytvořen, je myš. Antivirus je k ničemu, v mnoha případech nedbalé kliknutím. Je to kotouč na kostky, pokud to bude úlovek škodlivý soubor před nebo po něm je nainstalován. Některé malware má schopnost dočasně vypnout zabezpečení dost dlouho k instalaci samotné. Pak nebude nalezen, až bude pozdě, pokud vůbec nalézt. Po kliknutí na tlačítko přijmout nebo ano (jakéhokoliv druhu) AV je bezmocná.

Také tehdy, je-li některé nové škodlivého souboru nemusí být v AV databáze ale tak to nebude nalezen váš AV stejně.

Old 26 března 2008, 09:53
Dárce Skupina

Je zde velmi striktní, aby se tyto věci. AV balíčky scan, co je uloženo na disku nebo načíst z disku, to je jejich zaměření. Souhlasím s tím, že pokud se AV databáze není identifikovat malware pak malware prochází, aniž by se zastavil. Nejsem si vědom žádné kodeky, které ke stažení přímo do paměti a spouští bez předchozího disk uložit. Spisovatelům z hráčů jsou vědomi nebezpečí, které umožní.

Existují dva typy malware. Tam je to, že jakési nory pomocí přetečení bufferu a jak se provádí bez uloženy jako první, nebo které jsou založeny na skriptovací jazyk bezpečnostní díry. Mohou si vyzkoušet a vypnutí bezpečnostní zakotvení před sebou stále. Mechanismus, který prostě není k dispozici malware, který se stáhne nebo přijde jako přílohu emailu, které mají být uloženy první, než mohou být popraven.

Mimochodem - na "klepněte na tlačítko Ano pro spuštění" odrůda prostě musí přijít z disku, neexistuje žádný mechanismus, v operačním systému akceptovat před je uložen. Všechny ty byly AV-naskenované, uvažuje se o rezidentní AV scanner.
Old 26 března 2008, 09:56
Moderátor skupiny

Říkáte, že neexistuje žádný malware vestavěné v kodeky?

EDIT: Fake kodeky.

Old 26 března 2008, 10:04
Dárce Skupina

Samozřejmě, že ne, už slavný za nimi.

Já jsem říkal, že falešná kodek nelze spustit a zaujme payload před jeho uložení na disk.

Pokud tam má trvalé bydliště AV scanner, pak by musel být nerozpoznaná pro to, aby byl účinný. Nemyslím, že existuje významný podíl, který by šel nerozpoznaná. Proto myslím, že s bydlištěm AV Skener je rozumné ochrany proti falešná kodek cesty infekce.
Old 26 března 2008, 10:11
Moderátor skupiny

Chápu vaše místo a je platný, jen jsem viděl první straně (v malware fórum) škody na falešný kodeků může způsobit. Je to velmi běžný způsob infikování počítače. AV je hladina ochranu, ale zdaleka úlovek všechny, i pro známé hrozby. Záleží, co je napsáno v souboru, můžete si být infikováni celé spektrum Virus / Trojan / červ atd.

Vidět tento post pro lepší vysvětlení.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.