![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτός είναι ένας κομψός και μετά αυτό θα είναι χρήσιμο. Μπορείτε να κλείσει ερωτήσεις όμως, δικαιολογία, ώστε αυτό το νήμα. Έχω πάντα, τεκμαίρεται ότι έχει την κατοικία του ιού Checker θα μπλοκάρει κάθε κακόβουλου λογισμικού κωδικοποιητή που δέχεται ο χρήστης, διότι έχω πάντα ανέλαβε το internet-τηλεφορτωθούν κωδικοποιητής έχει να πάει στο δίσκο πριν να την εκτελέσετε. Πιστεύετε ότι το ναι, ή νομίζετε ότι είναι ευθεία σε μνήμη και αποτρέπει τη σάρωση σε πραγματικό χρόνο; Γιατί αυτά τα πράγματα είναι έτσι κι αλλιώς ονομάζεται codecs; Η κωδικοποίηση δεν υπάρχουν τμήματα με τον αποκωδικοποιητή τμημάτων, οι μονάδες συσκευασίας όλων των αποκωδικοποιητών, η coders είναι χτισμένη σε εντελώς διαφορετικά προγράμματα. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| οι περισσότερες από τις παραπάνω κωδικοποιητές int λήψεις τμήμα, εάν αυτός δεν είναι όλες τους
| |||
| |||
| Μια κακή κωδικοποιητής μπορεί επίθεση μόνο τον browser ως dll ή ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX. Ναι, θα πρέπει να εγκατασταθούν, αλλά θέλω να πω, το μεγαλύτερο κομμάτι του κακόβουλου λογισμικού που δημιουργήθηκε ποτέ είναι το ποντίκι. Antivirus είναι άχρηστο, σε πολλές περιπτώσεις, των απερίσκεπτων κλικ. Είναι μια ζαριά για αν θα προλάβει το κακόβουλο αρχείο πριν ή μετά την εγκατάστασή της. Ορισμένοι κακόβουλο λογισμικό έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε προσωρινά την ασφάλεια αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να εγκαταστήσετε το ίδιο. Τότε δεν θα βρεθεί μέχρι να είναι πολύ αργά, όταν βρέθηκε σε όλα. Μόλις κάνετε κλικ στο να αποδεχθεί ή να ναι (ανεξάρτητα από την περίπτωση) το AV είναι ανίσχυρη. Επίσης, αν είναι κάποιο νέο κακόβουλο αρχείο που μπορεί να μην είναι στην βάση δεδομένων AV ακόμα γι 'αυτό δεν θα πρέπει να διαπιστωθεί με AV σας ούτως ή άλλως. |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει μια πολύ αυστηρή ώστε να αυτά τα πράγματα. AV πακέτα σάρωσης τι αποθηκεύεται στο δίσκο ή να φορτωθούν από δισκέτα, αυτό είναι η εστίαση. Συμφωνώ ότι, αν η βάση δεδομένων AV δεν προσδιορίζει το κακόβουλο λογισμικό τότε το malware περνά χωρίς να σταματήσει. Είμαι δεν γνωρίζει κανένα κωδικοποιητή που λήψεις κατευθείαν στη μνήμη και εκτελεί, χωρίς προηγούμενη αποθηκεύσετε στο δίσκο. Οι συγγραφείς των παικτών έχουν επίγνωση των κινδύνων που επιτρέπει. Υπάρχουν δύο τύποι κακόβουλου λογισμικού. Υπάρχει το είδος που σε Μπάροους μέσω υπερχειλίσεις μνήμης και εκτελεί, χωρίς πρώτα να αποθηκευτεί, ή τα οποία στηρίζονται σε σενάριο γλώσσα τρύπες ασφαλείας. Μπορούν να κάνουν και να προσπαθήσουμε να απενεργοποιήσετε την ασφάλεια πριν από την ένταξη τους μόνιμα. Ο μηχανισμός απλώς δεν είναι διαθέσιμη για το κακόβουλο λογισμικό που έχει κατεβάσει ή φτάνει ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία πρέπει να αποθηκευτούν πριν από την πρώτη μπορούν να εκτελεστούν. Τέλος πάντων - το "ναι κάντε κλικ για να τρέχει" ποικιλία που απλά πρέπει να προέλθει από το δίσκο, δεν υπάρχει μηχανισμός με το λειτουργικό σύστημα να δεχθεί πριν είναι αποθηκευμένο. Όλα αυτά έχουν σαρωθεί-AV, αν υποτεθεί ότι ένας κάτοικος της AV scanner. |
|
| |||
| |||
| Θέλετε να πείτε ότι δεν υπάρχει κακόβουλου λογισμικού ενσωματωμένα στο codecs; EDIT: Fake codecs. |
|
| |||
| |||
| Φυσικά δεν πρόκειται για τοποθεσίες που φημίζεται για αυτά. Είμαι λέει ότι ένα ψεύτικο κωδικοποιητής δεν μπορεί να εκτελέσει και παραδώσει το ωφέλιμο φορτίο πριν την έχουν αποθηκευτεί στο δίσκο. Εάν υπάρχει ένας κάτοικος AV scanner τότε θα πρέπει να είναι παραγνωρισμένος για να είναι αποτελεσματική. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό που θα ήταν παραγνωρισμένος. Συνεπώς νομίζω έχοντας κάτοικος AV σαρωτής είναι μια λογική προστασία από το ψεύτικο κωδικοποιητής πορεία της λοίμωξης. |
|
| |||
| |||
| Βλέπω το σημείο και ισχύει, μόνο που έχω δει από πρώτο χέρι (στο malware φόρουμ) των ζημιών που το προϊόν απομίμησης κωδικοποιητές μπορεί να προκαλέσουν. Είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος μόλυνσης ενός υπολογιστή. Ο AV είναι μια στρώση προστασίας, αλλά μακριά από αλιευμάτων όλων, ακόμη και για τις γνωστές απειλές. Ανάλογα τι γράφεται στο αρχείο σας μπορεί να μολυνθεί με όλο το φάσμα του ιού / trojan / worm κλπ. Βλέπω αυτήν την ανάρτηση για μια καλύτερη εξήγηση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| All-in-1 Malware Free Codec Packs | evilfantasy | Multimedia & Codecs | 1 | 23 Μαρ 2009 12:30 |
| Ελεύθερος! Computer Repair Utility Kit Packs Δεκάδες Εργαλεία στο Ένας Φορητός Πακέτο | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 16 Φεβ 2009 17:01 |
| Εγκατάσταση του Service Pack του | slda | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12 Δεκ. 2008 00:36 |
| Βοήθεια! Χρειάζομαι ένα νέο κωδικοποιητή πιστεύω! | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 4 | 2η Φεβ 2008 06:28 |
| Codec | tinkerbell | Multimedia & Codecs | 2 | 29 Ιαν 2008 05:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |