manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Evilfantasy's All-in-1 štetni sadržaji Free Codec Packs

Reply

Thread Tools
Old 26 ožujak 2008, 01:18
Donatorska Grupa

Default Evilfantasy's All-in-1 štetni sadržaji Free Codec Packs

To je uredan post i to će biti korisna. Vi završila je na pitanja ipak, na taj način opravdati ovu pratiti nit.

Ja sam uvijek smatra da je rezident virus checker će blokirati bilo koji štetni sadržaj kodek koji korisnik prihvaća jer sam uvijek pretpostavlja interneta skinuti codec-ima da ide na disk prije nego što ga je pokrenuti. Mislite li da je tako, ili da li vi mislite da ravno-u memoriju i izbjegava real-time scan?

Zašto se ovo zove codec anyway? The coding dijelovi nikada postojati s dekoder dijelove, na oblozi su svi dekoderima, u coders izgrađene su u potpunosti različite programe.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 ožujak 2008, 01:21
Donatorska Grupa

većina od gore codec su int on downloads sekcija, ako ne svi od njih

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 26 ožujak 2008, 08:28
Moderator / ica grupe

Loš kodek mogu napadati samo preglednika kao dll ili ActiveX kontrole. Da to će morati biti instaliran, ali kao što sam željela reći, najveći dio štetnih sadržaja ikada stvorio je mišem. Antivirus je beskoristan u mnogim slučajevima neobazrivo klikom. To je svitak od dice ako na to će uhvatiti zlonamjernih datoteka prije ili nakon što je instaliran. Neki zlonamjerni softver ima sposobnost da privremeno isključite sigurnosti dovoljno dugo za instalaciju samog. Onda neće biti pronađen sve dok ne bude prekasno, ako se nalaze na sve. Kada kliknete na prihvaćanje ili da (bez obzira na slučaj svibanj biti) je AV je nemoćni.

Isto tako ako je neki novi zlonamjernih datoteka, svibanj ne biti u AV bazu podataka, tako da ipak neće biti pronađena vaš AV anyway.

Old 26 ožujak 2008, 09:53
Donatorska Grupa

Tu je vrlo strogim redoslijedom tih stvari. AV skeniranje paketa što je spremljen na disk ili učitava sa diska, to je njihov fokus. Suglasan sam da ako se baza AV ne identificiraju zlonamjernih programa onda prolazi bez štetnih sadržaja zaustavljen. Ja sam ne svjestan od bilo koji kodek koji downloads ravno u memoriju i izvršava bez prethodne spremanje diska. The pisce igrači su svjesni opasnosti da dozvoljava.

Postoje dvije vrste zlonamjernih programa. Tu je sorta koja burrows kroz tampon overflows i izvršava bez dobivanja spremaju prvi, ili koji se oslanjaju na script language sigurnosne rupe. Oni mogu raditi i pokušati isključiti sigurnosni prije ugradnja sebe trajno. Taj mehanizam jednostavno nije dostupna zlonamjernih programa koji se skinuti ili dolazi kao privitak e-pošte, koji moraju biti spremljene prije nego što prvi može biti pogubljen.

Inače - na "klik" da "pokrenuti" raznolikost jednostavno mora odlemiti disk, ne postoji mehanizam u operativnom sustavu da prihvati prije njegovog pohranjen. Svi oni su AV-skenirana, uz pretpostavku ima boravišnu AV skener.
Old 26 ožujak 2008, 09:56
Moderator / ica grupe

Jeste li rekavši da nema štetnih sadržaja ugrađenih u codec?

EDIT: Lažni codec.

Old 26 ožujak 2008, 10:04
Donatorska Grupa

Naravno da ne, oni su za to što je glasoviti njih.

Ja sam rekao: da je lažni kodek ne može se izvoditi i isporuku svojih identifikator prije njegovog bili spremljeni na disk.

Ako ima boravišnu AV skener onda bi morao biti neprepoznat za to da budu efikasni. JA dont 'misliti ima značajan omjer koji će ići neprepoznat. Prema tome mislim da je rezident AV skener razumnu zaštitu protiv lažnih kodek put infekcije.
Old 26 ožujak 2008, 10:11
Moderator / ica grupe

Vidim vaše točke i to vrijedi, samo sam vidio prve ruke (u štetne sadržaje forum) oštećenja na lažni codec može uzrokovati. To je vrlo uobičajena način širenja zaraze računala. An AV je sloj zaštite, ali daleko od ulova sve, čak i za poznatim prijetnjama. Ovisno što je zapisano u datoteku, možete biti zaražen cijeli spektar virus / trojanski / crv itd.

Vidi ovaj post za bolje objašnjenje.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.