mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Evilfantasy's All-in-1 kenkėjiškų Nemokama Codec Pack

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 26, 2008, 01:18
Donorų grupės

Default Evilfantasy's All-in-1 kenkėjiškų Nemokama Codec Pack

Tai tvarkingas paštu ir ji bus naudinga. Jūs uždaryti jį į klausimus, nors, todėl šis pasiteisinimas tolesnės pokalbio.

Aš visada laikoma, kad gyventojas virusas Checker bus blokuoti kenkėjiškų kodekas, kad vartotojas sutinka, nes aš visada mano interneto parsisiųsti kodeką norėdami pereiti į diską, prieš jį paleisti. Ar manote, kad tai, ar manote, tai tiesiai į atmintinę ir vengia realaus laiko ieškoti?

Kodėl visa tai vadinama kodekus anyway? Kodavimo porcijų niekada naujas su dekoderiu porcijos pakuotėje yra visi dekoderių, programuotojams statomi į visiškai skirtingų programų.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 26, 2008, 01:21
Donorų grupės

dauguma aukščiau kodekai LC jis parsisiųsti skirsnį, jeigu ne visi jų

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Kovas 26, 2008, 08:28
Moderatorius Grupė

Bad kodekas gali atakuoti tik naršyklė save kaip dll arba ActiveX. Taip, ji turės būti įdiegta bet kaip aš norėčiau pasakyti, didžiausias gabalas, kada nors sukurtų kenkėjiška programa yra pelės. Antivirusinė nenaudingas daugeliu atvejų dėl neatsargaus paspausdami. Tai kauliukai dėl konstrukcijų, jeigu ji bus sugauti pavojingą failą prieš arba po to, kai jis yra įdiegtas. Kai kurie kenkėjiškų programų turi galimybę laikinai išjungti saugos pakankamai ilgai įsidiegti. Tada jis nebus rasta, kol dar nevėlu, jeigu jis randamas ne visų. Spustelėję priimti arba taip (neatsižvelgiant į konkretaus atvejo) AV yra bejėgiai.

Taip pat, jei tai yra kai kurių naujų kenkėjiškų failas negali būti AV bazės dar todėl negali būti nustatyta jūsų AV anyway.

Old Kovas 26, 2008, 09:53
Donorų grupės

Yra labai griežtų, siekiant šiuos dalykus. A. pakuočių nuskaito Kas įrašyti į diską arba įkelti iš disko, tai jų dėmesio. Aš sutinku, kad jeigu AV bazėje nenurodo kenkėjiškų tada kenkėjiškų eina netikrinami. Aš ne apie kokius nors kodekas parsisiųsti tiesiai į atminties ir atlieka be išankstinio diske išsaugoti. Žaidėjų autoriai žino apie pavojų, kad leistų.

Yra dviejų tipų kenksmingą programinę įrangą. Yra Rūšiuoti kad urvuose pro buferio perpildymo ir paleidžia be getting įrašytas pirmasis, arba kurios priklauso nuo scenarijaus kalbą saugumo skylės. Jie gali atlikti ir pabandykite išjungti apsaugos prieš embedding patys nuolat. Šis mechanizmas paprasčiausiai nėra žalinga programine įranga, kuri yra atsisiuntė ar Siunčia elektroninius laiškus, kurie visi turi būti saugomi iki pirmojo jos gali būti įvykdytas.

Anyway - "spustelėkite Taip, jei norite paleisti" veislės tiesiog turi ateiti prie disko, nėra operacinės sistemos mechanizmą, priimti prieš jį laikyti. Visi šie buvo AV-nuskaityti, darant prielaidą, kad ten yra gyventojo AV skaitytuvas.
Old Kovas 26, 2008, 09:56
Moderatorius Grupė

Nori pasakyti, kad nėra jokių kenkėjiškų programų, įdėtų į kodekus?

EDIT: fake kodekus.

Old Kovas 26, 2008, 10:04
Donorų grupės

Žinoma, ne, jie garsėja turintys juos.

Man sakė, kad suklastotų kodek negalima paleisti, ir pateiks savo krovinio prieš tai buvo įrašyti į diską.

Jei yra gyventojo AV skaitytuvas tada ji turėtų būti nepripažintas, kad ji būtų veiksminga. I don't think there's didelė kuris liks neatpažinta. Todėl aš manau, atsižvelgdamas gyventojas AV skaitytuvas yra pagrįstas apsaugos nuo padirbtų kodekas maršruto infekcijos.
Old Kovas 26, 2008, 10:11
Moderatorius Grupė

Matau savo tašką ir jis galioja, tik aš mačiau iš pirmų rankų (visų kenkėjiškų forumas) žala netikrą kodekus gali sukelti. Jis yra labai paplitęs būdas užkrėsti kompiuterį. AV yra sluoksnis apsauga, tačiau toli gražu ne visi sugauti, net ir žinomų grėsmių. Priklausomai nuo to, kas parašyta į failą, kurį galima užkrėsti visą spektrą Virus / Trojan / Worm ir tt

Matyti šį pranešimą geresnio paaiškinimo.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
All-in-1 kenkėjiškų Nemokama Codec Pack evilfantasy Multimedia & Codecs 1 Kovas 23, 2009 12:30
Laisvas! Computer Repair Utility Kit Packs Dešimtys Tools vienas nešiojamasis kodo KanoakaVirus BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 16 vasaris 2009 17:01
Installing Service Packs slda Windows "operacinės sistemos 1 12 gruodis 2008 00:36
Padėti! turiu nauja kodeko i think! cheesepuff Multimedia & Codecs 4 2 vasaris 2008 06:28
Kodekas Tinkerbell Multimedia & Codecs 2 29 sausis 2008 05:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.