mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Evilfantasy's All-in-1 Malware Free Codec pakas

Reply

Thread Tools
Old Marts 26, 2008, 01:18
Donors Group

Default Evilfantasy's All-in-1 Malware Free Codec pakas

Tas ir veikls amatu un tā būs noderīga. Jūs noslēgta, uz jautājumiem, lai gan, lai attaisnotu šīs uzraudzības pavedienu.

Esmu vienmēr uzskata, ka dzīvo vīrusu pārbaudītājs bloķēs jebkādu ļaunprātīgu programmatūru kodeku, lietotājs piekrīt, jo es vienmēr esmu pieņemts internetā lejupielādēt kodeks ir jādodas uz diska, pirms tas darbotos. Vai jūs domājat, tas ir, vai jūsuprāt tas taisni uz atmiņu un novērš reālā laika skenēšanas?

Kāpēc šīs lietas sauc par kodekiem anyway? Kodēšanas daļas nedrīkst būt ar dekoderi porcijas, iepakojumi ir visiem dekoderi, coders ir iebūvēti pilnīgi dažādas programmas.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Marts 26, 2008, 01:21
Donors Group

lielāko daļu iepriekš kodeki ir int viņš downloads sadaļu, ja ne visas no tām

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Marts 26, 2008, 08:28
Moderator Group

Slikti kodeku var uzbrukt tikai sevi pārlūkprogrammu, dll vai ActiveX kontroli. Jā tas ir jāuzstāda, bet kā es vēlētos teikt, Lielākais gabals malware jebkad radīts ir pele. Antivīruss ir bezjēdzīgi daudzos gadījumos vieglprātīgs uzklikšķinot. Tas ripo uz dice, ja tā pārvarēs ļaunprātīgu failu pirms vai pēc tam, kad tas ir uzstādīts. Daži malware ir spēja uz laiku izslēgtu drošības pietiekami ilgi, lai uzstādītu sevi. Tad tas nav atrodama, kamēr nav par vēlu, ja tā ir konstatēta vispār. Kad jūs noklikšķiniet akceptēt vai jā (jebkurā gadījumā) AV ir bezspēcīga.

Arī tad, ja tā ir dažas jaunas ļaunprātīga failu var nebūt AV datubāzē vēl tik tas nav atrodams jūsu AV anyway.

Old Marts 26, 2008, 09:53
Donors Group

Ir ļoti stingri, lai šīs lietas. AV paketes skenēt to, kas saglabāts diskā vai ielādēt no diska, kas ir viņu uzmanības centrā. Es piekrītu, ka, ja AV datubāzē neļauj identificēt ļaundabīgās programmas pēc tam malware iet bez pārtraukta. Es neesmu informēts par jebkuru kodeku, lejupielādē taisni atmiņā un izpilda bez iepriekšēja diska saglabāt. No spēlētāju rakstnieki apzinās briesmas, kas ļauj to.

Ir divu veidu ļaunprātīgu programmatūru. Tur šķirot kas Burrows caur buferi pārplūšanas un izpilda bez kļūst saglabāti, pirmkārt, vai kas balstās uz skripta valoda drošības caurumiem. Tās var un mēģina izslēgt nodrošinājumu pirms iegultā sevi pastāvīgi. Šis mehānisms vienkārši nav pieejama malware, kas ir ielādēti vai ierodas kā e-pasta pielikumu, kas visi ir saglabāti pirmā pirms tos var izpildīt.

Anyway - "noklikšķiniet uz Jā, lai palaistu" šķirnes vienkārši ir nonākt pie diska, to nav mehānisma operētājsistēmu pieņemt pirms tās uzglabā. Visiem tiem ir AV-skenēts, pieņemot, ka tur dzīvo AV scanner.
Old Marts 26, 2008, 09:56
Moderator Group

Vai Jūs sakāt, ka nav malware iestrādāta kodekiem?

EDIT: Fake kodekus.

Old Marts 26, 2008, 10:04
Donors Group

Protams, nav, viņi slavens, ka tā viņiem.

Es saku, ka viltus kodeka nevar palaist un sniedz celtspēja pirms tas ir saglabāts uz diska.

Ja tur dzīvo AV skaneris tad tas būtu nepazīts, lai tā būtu efektīva. Es nedomāju, ka tur ir liela daļa, kas aiziet nepazīts. Līdz ar to es domāju, kam dzīvesvieta AV skeneris tiek pieņemamu aizsardzību pret viltojumu kodeku inficēšanās ceļā.
Old Marts 26, 2008, 10:11
Moderator Group

Es redzu savu vietu un tas ir derīgs, tikai esmu redzējis pirmo roku (jo malware forumu) kaitējums viltojumu kodekus var radīt. Tas ir ļoti bieži kā inficēšanu datoru. AV ir slānis aizsardzība, bet tālu no nozvejas visiem, pat zināms draudiem. Atkarībā no tā, kas ir iestrādātas failu, var tikt inficēts ar visu veidu vīrusiem / Trojan / worm uc

Redzēt šo ziņu lai labāk paskaidrojumu.

Reply

Register

Bookmarks