mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Evilfantasy lui All-in-1 Malware Free Codec ambalaje

Reply

Thread Tools
Old 26 martie 2008, 01:18
Grupul de donator

Default Evilfantasy lui All-in-1 Malware Free Codec ambalaje

Asta e un taur post şi-l vom fi de folos. Ai închis-o la întrebări, deşi, aşa că scuză acest fir de follow-up.

Am presupus întotdeauna că un virus rezident Checker va bloca orice malware codecul pe care un utilizator acceptă, pentru că întotdeauna m-am asumat-descarcat de pe internet a codec pentru a merge la disc înainte de a fugi. Crezi ca e asa, sau crezi ca este direct-to-memorie şi evită în timp real de scanare?

De ce sunt aceste lucruri denumit codec oricum? De codificare porţiuni există niciodată cu decodor porţiuni, ambalajele sunt toate decodoare, de coders sunt construite în întregime diferite programe.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 martie 2008, 01:21
Grupul de donator

cele mai multe din cele de mai sus sunt codec int el descărcări secţiune dacă nu toate dintre ele

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 26 martie 2008, 08:28
Moderator Group

Un rau codecul poate ataca doar browser-ul în sine ca un dll sau un control ActiveX. Da-l va avea să fie instalat, dar după cum am dori să spun, cel mai mare bucată de malware creat vreodată este mouse-ul. Antivirus este inutil, în multe cazuri, de neglijent clic. Este o rola de la zaruri în cazul în care acesta va prinde fisier malware înainte sau după ce acesta este instalat. Unele malware are capacitatea de a opri temporar de securitate destul de mult pentru a instala propriu-zis. Apoi, acesta nu va fi găsit, până când este prea târziu, dacă este găsit la toate. Odată ce faceţi clic pe accepta sau a da (indiferent de caz) AV este putere.

De asemenea, în cazul în care acesta este un nou fisier malware este posibil să nu fie în baza de date AV încă astfel că nu va fi găsit de către AV-vă, oricum.

Old 26 martie 2008, 09:53
Grupul de donator

Există o foarte stricte pentru aceste lucruri. AV pachete de scanare ce este salvat pe disc sau încărcate de pe disc, pe care a lor se concentreze. Sunt de acord că în cazul în care baza de date AV nu identifica malware apoi malware trece fără a fi oprit. Nu sunt la curent cu orice codec care descarcă direct în memorie şi execută fără un disc înainte de a salva. Scriitorii de jucători sunt conştienţi de pericolul de a permite acest lucru.

Există două tipuri de malware. Nu e genul care Burrows în inundată prin tampon si executa, fără a se salvează în primul rând, sau care se bazează pe script limba găuri de securitate. Ele pot şi nu încercaţi să opriţi de securitate înainte de embedding înşişi permanent. Acest mecanism, pur şi simplu nu este disponibil pentru a malware-ului, care este descarcat sau ajunge ca un ataşament e-mail, care trebuie să fie salvate înainte de a putea fi executat.

Oricum - a "faceţi clic pe Da pentru a rula" soi pur şi simplu pentru a se desprinde de pe disc, nu există nici un mecanism în cadrul sistemului de operare înainte de a accepta este stocat. Toate cele de AV-au fost scanate, presupunând că există o rezident AV scanerului.
Old 26 martie 2008, 09:56
Moderator Group

Vrei sa spui ca nu este nici al malware-ului încorporat în CODECS?

EDIT: codec fals.

Old 26 martie 2008, 10:04
Grupul de donator

Bineînţeles că nu, sunt renumit pentru faptul că ele.

Îmi pare a spune că un fals codec nu pot rula şi emite înainte de sarcină utilă este fost salvate pe disc.

Dacă există un rezident AV scanner, atunci acesta ar trebui să fie nerecunoscute pentru ca aceasta să fie eficientă. Nu cred că există o proporţie semnificativă, care s-ar fi nerecunoscut. Prin urmare cred că au un rezident AV scanerului este de un nivel rezonabil de protecţie împotriva codec fals traseu de infecţie.
Old 26 martie 2008, 10:11
Moderator Group

I a se vedea punctul dumneavoastră şi acesta nu este valabil, doar am văzut prima parte (în malware forum) prejudiciul de fals codec poate provoca. Este un mod foarte frecvente de infectarea un computer. O AV este un strat de protecţie, dar departe de o captură de toate, chiar şi pentru cunoscute amenintari. În funcţie de ceea ce este scris în dosar a putea fi infectate cu întregul spectru de virus / trojan / vierme etc

Vedea acest post pentru o mai bună explicaţie.

Reply

Register

Marcaje