мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Евилфантасы'с Алл-ин-1 штетни садржаји Фрее Цодец Пацкс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Јан 2008, 01:18
Донаторска Група

Default Евилфантасы'с Алл-ин-1 штетни садржаји Фрее Цодец Пацкс

То је уредан пост и то ће бити корисна. Ви завршила је на питања ипак, на тај начин оправдати ову пратити нит.

Ја сам увек сматра да је резидент вирус Цхецкер ће блокирати било који штетни садржај кодек који корисник прихвата јер сам увек претпоставља интернета скинути Цодец-има да иде на диск пре него што га је покренути. Мислите ли да је тако, или да ли ви мислите да равно-у меморију и избегава реал-тиме Сцан?

Зашто се ово зове Цодец Аныуаы? Тхе цодинг делови никада постојати са декодер делове, на облози су сви декодера, у цодерс изграђене су у потпуности различите програме.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 26. Јан 2008, 01:21
Донаторска Група

већина од горе Цодец су инт он доунлоадс секција, ако не сви од њих

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 26. Јан 2008, 08:28
Модератор / ица групе

Лош кодек могу нападати само прегледача као длл или АцтивеКс контроле. Да то ће морати да буде инсталиран, али као што сам желела рећи, највећи део штетних садржаја икада створио је мишем. Антивирус је бескористан у многим случајевима необазриво кликом. То је свитак од дице ако на то ће ухватити злонамерних датотека пре или након што је инсталиран. Неки злонамерни софтвер има способност да привремено искључите безбедности довољно дуго за инсталацију самог. Онда неће бити пронађен све док не буде прекасно, ако се налазе на све. Када кликнете на прихватање или да (без обзира на случај мај бити) је АВ је немоћни.

Исто тако ако је неки нови злонамерних датотека, мај не бити у АВ базу података, тако да ипак неће бити пронађена ваш АВ Аныуаы.

Old 26. Јан 2008, 09:53
Донаторска Група

Ту је врло строгим редоследом тих ствари. АВ скенирање пакета што је сачуван на диск или учитава са диска, то је њихов фокус. Сагласан сам да ако се база АВ не идентификују злонамерних програма онда пролази без штетних садржаја заустављен. Ја сам не свјестан од било који кодек који доунлоадс равно у меморију и извршава без претходне чување диска. Тхе писце играчи су свесни опасности да дозвољава.

Постоје две врсте злонамерних програма. Ту је сорта која бурроус кроз тампон оверфлоус и извршава без добијања чувају први, или који се ослањају на сцрипт лангуаге безбедносне рупе. Они могу да раде и покушати искључити сигурносни пре уградња себе трајно. Тај механизам једноставно није доступна злонамерних програма који се скинути или долази као прилог е-поште, који морају бити сачуване пре него што први може бити погубљени.

Иначе - на "клик" да "покрене" разноликост једноставно мора одлемити диск, не постоји механизам у оперативном систему да прихвати пре његовог похрањен. Сви они су АВ-скениране, уз претпоставку има боравишну АВ скенер.
Old 26. Јан 2008, 09:56
Модератор / ица групе

Јесте ли рекавши да нема штетних садржаја уграђених у Цодец?

Едит: Лажни Цодец.

Old 26. Јан 2008, 10:04
Донаторска Група

Наравно да не, они су за то што је гласовити њих.

Ја сам рекао: да је лажни кодек не може се изводити и испоруку својих идентификатор пре његовог били сачувани на диск.

Ако има боравишну АВ скенер онда би морао бити Непрепознати за то да буду ефикасни. ЈА донт 'мислити има значајан омјер који ће ићи Непрепознати. Према томе мислим да је резидент АВ скенер разумну заштиту против лажних кодек пут инфекције.
Old 26. Јан 2008, 10:11
Модератор / ица групе

Видим ваше тачке и то важи, само сам видео прве руке (у штетне садржаје форум) оштећења на лажни Цодец може изазвати. То је врло уобичајена начин ширења заразе рачунара. Ан АВ је слој заштите, али далеко од улове све, чак и за познатим претњама. Зависно шта је записано у датотеку, можете бити заражен цео спектар вирус / тројански / црв итд

Види овај пост за боље објашњење.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц