az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Evilfantasy All-in-1 Kötü Amaçlı Yazılım Ücretsiz Codec Paketleri's

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mart 2008, 01:18
Bağış Grubu

Default Evilfantasy All-in-1 Kötü Amaçlı Yazılım Ücretsiz Codec Paketleri's

Bu düzgün yazı ve çok faydalı olacak. Soru olsa, bu izleme iplik kadar mazeret için kapandı.

Önce çalıştırmak's hep çünkü her zaman internet kabul ettik ikamet virüs kontrolü bir kullanıcı kabul herhangi bir kötü amaçlı yazılım kod engeller-indirilen codec'i presumed sonra diske gitmek gerekiyor. Sen bu kadar, ya da düz's mı düşünüyor musunuz için bellek ve gerçek zamanlı tarama önler?

Neden bu codec zaten denilen? Kodlaması bölümleri Dekoderden bölümleri ile, paketleri tüm kod çözücüleri, the Coders tamamen farklı programlar yerleşik are mevcut değildir.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 26 Mart 2008, 01:21
Bağış Grubu

Yukarıdaki codec çoğunu o bölüm indirme değilse hepsi INT vardır

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 26 Mart 2008, 08:28
Moderatör Grubu

Kötü bir codec'i bir dll veya bir ActiveX kontrolü olarak sadece tarayıcı kendisine hedef alıyor. Ben, kötü amaçlı yazılım yaratılmış en büyük parçası söylemek ister ama yüklü olması gerekmektedir Evet sahip olacağı faredir. Antivirus dikkatsiz tıklama birçok durumda işe yaramaz. Üzerine, zar bir rulo eğer önce ya da sonra yüklenmiş olan zararlı dosya yakalamak olacaktır. Bazı kötü amaçlı yazılım yeteneği geçici olarak yeterince kendini kurmak için güvenlik kapatmak zorunda. Sonra buldum olmayacak kadar çok geç ise, tüm bulunabilir. Bir tıklama veya evet (ne durumda olabilir kabul) AV güçsüz olduğunu.

Ayrıca eğer bazı henüz bu AV tarafından yine bulunamadı olmayacaktır AV veritabanında olmayabilir dosya zararlı yeni.

Old 26 Mart 2008, 09:53
Bağış Grubu

Bu işler için çok kesin bir siparişim. AV paketleri hangi diskte kayıtlı veya diskten, kendi odak's yüklü tarayın. Ben eğer AV veritabanı sonra kötü amaçlı yazılım durdu olmadan geçer ve kötü amaçlı yazılım tespit değildir katılıyorum. Herhangi bir kod bu indirme belleğe düz farkında değilim ve çalıştırır önceden diske kaydetmek olmadan. Oyuncu ve yazar olan bir tehlikenin farkında olduğunu.

İşte kötü amaçlı yazılım iki tipi vardır. Bu buffer overflow aracılığıyla Burrows ve birinci veya script dilini güvenlik açıkları güveniyor kaydedilir almadan çalıştırır sıralama's. Onlar sürekli kendilerini katıştırma önce güvenlik kapatmak için deneyin yapabilir ve. Bu mekanizma sadece hangi indirilen veya bir e-posta eki olarak geldiğinde, kötü amaçlı yazılım için uygun değil hepsi önce infaz edilebilir ilk kaydedilmiş olması gerekir.

"Çeşitli çalışmasına Neyse - the" tıklayın evet sadece disk çıkmak için, işletim sisteminin herhangi bir mekanizma önce depolanmaktadır kabul etmek için kullanılmaktadır. Tüm bu sahip olarak AV-taranmış, bir ikamet AV tarayıcı's umuyorum.
Old 26 Mart 2008, 09:56
Moderatör Grubu

O hiçbir kötü amaçlı yazılım codec gömülü olduğunu söyledi mi?

EDIT: Sahte codec.

Old 26 Mart 2008, 10:04
Bağış Grubu

Elbette değil, onları kendilerine olan ünlü.

Önce diske kaydedilmiş olan bu sahte kod çalıştırmak değildir ve yük teslim söyleyerek yaşıyorum.

Eğer bir ikamet AV scanner sonra da etkili olmaya tanınmayan gerekiyor's. Orada da tanınmayan git bir önemli's sanmıyorum. Sonuç olarak bir ikamet AV tarayıcı olan düşünüyorum enfeksiyonun sahte kod rota karşı makul bir koruyucudur.
Old 26 Mart 2008, 10:11
Moderatör Grubu

Sizi anlıyorum ve geçerli ise, sadece ben gördüm ilk eli, kötü amaçlı yazılım forumu () sahte codec neden olabilir zararın içinde. Bu bilgisayarınıza bulaşmasını ve çok yaygın bir yöntemdir. Bir AV bir bir tabaka koruma, ancak uzak bir yakalama tüm bilinen tehditleri bile. Ne sen virüsün tüm spektrum bulaşmış olabilir dosya / Trojan / solucan gibi içine yazılır göre

Görmek Bu yazı daha iyi bir açıklama için.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından