![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| így lehetővé teszi, mondják, hogy vette a képet, de valami csak dont, mint az backround jól im genna mondani, hogy ki a részét a képet
1.) Kezdődik, a nyitó kép, amit szeretnék, hogy vegyenek részt a ki akkor megy a menü szűrő> extraktum Az eszköz van szükség, hogy nyomon kövesse meg kell vágni aready most csak nyomokban hasonló képet akar vágni Ha kész vagy felkutatására kell keresni valami ilyesmi (dont aggódni kezd túl jó) ![]() 2). Most ugyanezen extrac a képernyő bal felső sarkában látható a vödör festék szerszám, kattintson, és mozgassa az egér között volt a zöld vonalak és kattintson, és kellene valami ilyesmi ![]() 3). Most nyomja meg az OK gombra, és akkor kap el a képet vágott ki, hogy akarunk! ez így fog kinézni 4.). Doesnt nézel most ez a legjobb így csak vegye be a radír eszközt és zoome egy kicsit használja a Ctrl + egy időben (Ctrl - egyidejűleg a kicsinyítés) most csak érjen el egy kicsit, és azt meg kell hagyni valami ilyesmi ![]() Most van egy alternitive mód, hogy ezt Fehér BACKROUND vagy egyedülálló COLOR BACKROUND CSAK! 1.) Első dolog, nyisd ki a képet, majd kattintson válasszon> színtartomány és egy doboz kell pop up a szem Dropper eszköz csak kattints a képre, hogy megnyitotta a backround míg aztán csak kattintson az OK gombra, és a bal valami ilyesmi ![]() 2.) Most megyek, hogy válasszon> inverse majd hit, és nem törli backround! Most már ezt egy másik backround ![]() Ok most im megy, hogy mutassa meg, hogyan, hogy a képet egy másik backround ez elég alap 1.) Ismét a kép vágni, és a kép az új backround nyílt Shure majd tegye vissza a nyíl kiválasztott (bal), majd húzza át a képet, akkor vágott át az új backround és kellenek valami ilyesmi ![]() 2). Most nyomja meg az R gomb (ez megnyitja bepiszkít eszköz), akkor csak a széleit smidge a kép csak hozzá, és ez így fog kinézni ![]() remélem ez nem volt hasznos My System: ubr számítógépes játékokhoz
|
|
| |||
| |||
| I get so mad. Én is tökéletesen vágott része egy képet ki egy fotót, de akkor is csak a fele az időt kapok a háttérben, hogy átlátható legyen. Nem tudom, mi az én rossz lol. Igazán bosszantó! |
|
| |||
| |||
| Miért lenne az átlátható backround megy? Ön használja gimp? |
|
| |||
| |||
| Igen gimp. Mondd meg az arcot vágott ki egy képet, akkor azt akarom, hogy valami mást, akkor a háttér is átlátszó helyett fehér. |
|
| |||
| |||
| Milyen OS van ez? A Vista használatod snipping eszköz ........ |
|
| |||
| |||
| try photo.net? I dont know Én nem nagyon tapasztalatok gimp |
|
| |||
| |||
| Látom már egyre firmiliar a PS Computeruler. Csak egy szót tanácsot, egy kisebb smuge eszköz a következő alkalommal talán 30-45%-os fedőképesség ![]() Elég jó az a kép akkor küldött át msn egy kicsit vissza is. |
|
| |||
| |||
| LOL Thanks you havent volt az msn, mint valaha |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Képek az 1 GB-os USB kulcs Go Missing | melanie3456 | Általános fémáru Chat | 1 | November 17, 2009 21:22 |
| Hogyan vehetek fel egy rajongó itt? (kép mellékelve) | batman0877 | Cases & Power Supplies | 5 | 30. május 2009 04:09 |
| Kinyerő videó részben rar nélkül minden része | ironam | Multimédia és kodekek | 5 | 10. november 2008 01:46 |
| HELP - Képek nézd hírnök és néha lefagy | chewy130 | Általános fémáru Chat | 2 | 2. október 2008 00:51 |
| Post a legjobb. Gif kép található! : D | cheesepuff | Off Topic Discussion | 37 | 15. július 2008 04:37 |
| Téma eszközök | |
| |