פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

מחלץ דברים מתוך תמונות

Reply

שרשרת כלים
Old 6 אוקטובר 2008, 17:53
קבוצת תורמים

Default מחלץ דברים מתוך תמונות

כך מאפשר לך לומר צילם משהו אבל אתה רק dont כמו גם backround IM genna לספר לכם כיצד לחלץ חלק מסוים מתוך התמונה

1.) תחילה לפתוח את התמונה שאתה רוצה לקחת חלק ממנה החוצה לאחר מכן עבור אל התפריט מסנן> לחלץ את הכלי שאתה צריך לעקוב אחרי זה צריך להיות aready להפסיק לפעול עכשיו רק עקבות לאורך התמונה שאתה רוצה לגזור בסיום נתוב זה צריך להיראות משהו כמו זה (dont לדאוג מקבל את זה טוב מדי)

2.) כעת באותה extrac על המסך למעלה משמאל תראה דלי צבע הכלי לחץ על והעבר את העכבר בין השורות היו ירוקים הם ולחץ ואתה צריך לקבל משהו כזה

3.) כעת לחצו OK ואתם צריכים לחתוך את התמונה שלך כי אתה רוצה! זה אמור להיראות כך

4.) Doesn't עכשיו זה נראה הכי טוב כל כך פשוט לקחת את הכלי מוחק ו zoome קצת להשתמש ב-CTRL + במקביל (Ctrl - באותו הזמן הקטנה) רק עכשיו לגעת זה קצת ואתה צריך להישאר עם משהו כזה

כעת קיימת alternitive שיטה לעשות את זה בגין BACKROUND לבן או צבעוני SINGLE BACKROUND בלבד!!!
1.) הדבר הראשון לפתוח את התמונה ולאחר מכן לחץ על בחר> מגון ואת תיבת אמור להופיע בהפתעה עם טפטפת העין הכלי פשוט ללחוץ על התמונה שלך, כי אתה פתח את בעת backround אז פשוט היכה אישור ו שמאל עם משהו כזה

2.) רק עכשיו ללכת לבחור> הפוך למחוק ולאחר מכן פגע ולא backround! עכשיו אתה יכול לשים את זה על אחר backround

בסדר, אז עכשיו IM הולך להראות לך איך לשים את התמונה על אחרת backround זה די בסיסי
1.) שוב יש לך את התמונה לגזור פתוח דמותה של backround לפתוח חדש אז פשוט להפוך את הגב shure arrow מסומנת (למעלה משמאל) ולאחר מכן גרור את התמונה שאתה לגזור על גבי החדש backround ואתה צריך לקבל משהו כזה

2.) עכשיו פשוט ללחוץ על כפתור R (זה נפתח כתם הכלי) לאחר מכן פשוט smidge את הקצוות של התמונה אתה פשוט הוסיף וזה ייראה ככה

מקווה זה היה מועיל

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 6 אוקטובר 2008, 18:05
מנהל קבוצת

אני מקבל כל כך כועסת. אני יכול לחתוך חלק מושלם של תמונה מתוך תמונה אבל אז רק חצי שעה אני מקבל את הרקע להיות שקוף. אני לא יודע מה זה אני עושה לא בסדר LOL. באמת מתסכל!

Old 6 אוקטובר 2008, 18:27
קבוצת תורמים

למה את backround Go שקוף? אתה משתמש ב gimp?
Old 6 אוקטובר 2008, 18:29
מנהל קבוצת

כן gimp. תגיד שאתה לחתוך את הפנים מתוך תמונה אז רוצה לשים אותו על משהו אחר אתה צריך להיות על רקע שקוף במקום לבן.

Old 6 אוקטובר 2008, 21:12
קבוצת תורמים

מה זה עבור מערכת ההפעלה? ב-Vista אתה יכול להשתמש בכלי snipping ........
Old 7 אוקטובר 2008, 04:45
קבוצת תורמים

נסה photo.net?? dont אני לא יודע יש לי הרבה מאוד ניסיון עם gimp
Old 7 אוקטובר 2008, 09:52
קבוצת תורמים

אני רואה אותך כבר להיות יותר עם firmiliar נ.ב. Computeruler.
רק מילה של יעוץ, יש להשתמש בכלי קטן smuge אולי בפעם הבאה עם 30-45% עכירה
די טוב בהשוואה לתמונה ששלחת לי במשך זמן מה MSN בחזרה אליה.
Old 7 אוקטובר 2008, 12:52
קבוצת תורמים

LOL תודה לך havent היה ב-MSN ל כמו פעם
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
תמונות מ קי 1GB USB נעלם melanie3456 כללי חומרה צ 'אט 1 17 נובמבר 2009 21:22
כיצד אני מוסיף אוהד כאן? (תמונות כלולות) batman0877 מקרים & ספקי כוח 5 ה -30 במאי 2009 04:09
מחלץ הווידאו חלק מ rar מבלי כל החלקים ironam מולטימדיה רכיבי Codec 5 -10 נובמבר 2008 01:46
עזרה - תמונות messed להסתכל למעלה ולפעמים הקפאות chewy130 כללי חומרה צ 'אט 2 2nd אוקטובר 2008 00:51
לפרסם את הטוב ביותר. GIF אתה יכול למצוא תמונות! : D cheesepuff דיון Off topic 37 ה -15 בחודש יולי 2008 04:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.