![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כך מאפשר לך לומר צילם משהו אבל אתה רק dont כמו גם backround IM genna לספר לכם כיצד לחלץ חלק מסוים מתוך התמונה
1.) תחילה לפתוח את התמונה שאתה רוצה לקחת חלק ממנה החוצה לאחר מכן עבור אל התפריט מסנן> לחלץ את הכלי שאתה צריך לעקוב אחרי זה צריך להיות aready להפסיק לפעול עכשיו רק עקבות לאורך התמונה שאתה רוצה לגזור בסיום נתוב זה צריך להיראות משהו כמו זה (dont לדאוג מקבל את זה טוב מדי) ![]() 2.) כעת באותה extrac על המסך למעלה משמאל תראה דלי צבע הכלי לחץ על והעבר את העכבר בין השורות היו ירוקים הם ולחץ ואתה צריך לקבל משהו כזה ![]() 3.) כעת לחצו OK ואתם צריכים לחתוך את התמונה שלך כי אתה רוצה! זה אמור להיראות כך 4.) Doesn't עכשיו זה נראה הכי טוב כל כך פשוט לקחת את הכלי מוחק ו zoome קצת להשתמש ב-CTRL + במקביל (Ctrl - באותו הזמן הקטנה) רק עכשיו לגעת זה קצת ואתה צריך להישאר עם משהו כזה ![]() כעת קיימת alternitive שיטה לעשות את זה בגין BACKROUND לבן או צבעוני SINGLE BACKROUND בלבד!!! 1.) הדבר הראשון לפתוח את התמונה ולאחר מכן לחץ על בחר> מגון ואת תיבת אמור להופיע בהפתעה עם טפטפת העין הכלי פשוט ללחוץ על התמונה שלך, כי אתה פתח את בעת backround אז פשוט היכה אישור ו שמאל עם משהו כזה ![]() 2.) רק עכשיו ללכת לבחור> הפוך למחוק ולאחר מכן פגע ולא backround! עכשיו אתה יכול לשים את זה על אחר backround ![]() בסדר, אז עכשיו IM הולך להראות לך איך לשים את התמונה על אחרת backround זה די בסיסי 1.) שוב יש לך את התמונה לגזור פתוח דמותה של backround לפתוח חדש אז פשוט להפוך את הגב shure arrow מסומנת (למעלה משמאל) ולאחר מכן גרור את התמונה שאתה לגזור על גבי החדש backround ואתה צריך לקבל משהו כזה ![]() 2.) עכשיו פשוט ללחוץ על כפתור R (זה נפתח כתם הכלי) לאחר מכן פשוט smidge את הקצוות של התמונה אתה פשוט הוסיף וזה ייראה ככה ![]() מקווה זה היה מועיל המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| |||
| |||
| אני מקבל כל כך כועסת. אני יכול לחתוך חלק מושלם של תמונה מתוך תמונה אבל אז רק חצי שעה אני מקבל את הרקע להיות שקוף. אני לא יודע מה זה אני עושה לא בסדר LOL. באמת מתסכל! |
|
| |||
| |||
| למה את backround Go שקוף? אתה משתמש ב gimp? |
|
| |||
| |||
| כן gimp. תגיד שאתה לחתוך את הפנים מתוך תמונה אז רוצה לשים אותו על משהו אחר אתה צריך להיות על רקע שקוף במקום לבן. |
|
| |||
| |||
| מה זה עבור מערכת ההפעלה? ב-Vista אתה יכול להשתמש בכלי snipping ........ |
|
| |||
| |||
| נסה photo.net?? dont אני לא יודע יש לי הרבה מאוד ניסיון עם gimp |
|
| |||
| |||
| אני רואה אותך כבר להיות יותר עם firmiliar נ.ב. Computeruler. רק מילה של יעוץ, יש להשתמש בכלי קטן smuge אולי בפעם הבאה עם 30-45% עכירה ![]() די טוב בהשוואה לתמונה ששלחת לי במשך זמן מה MSN בחזרה אליה. |
|
| |||
| |||
| LOL תודה לך havent היה ב-MSN ל כמו פעם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תמונות מ קי 1GB USB נעלם | melanie3456 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 17 נובמבר 2009 21:22 |
| כיצד אני מוסיף אוהד כאן? (תמונות כלולות) | batman0877 | מקרים & ספקי כוח | 5 | ה -30 במאי 2009 04:09 |
| מחלץ הווידאו חלק מ rar מבלי כל החלקים | ironam | מולטימדיה רכיבי Codec | 5 | -10 נובמבר 2008 01:46 |
| עזרה - תמונות messed להסתכל למעלה ולפעמים הקפאות | chewy130 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 2nd אוקטובר 2008 00:51 |
| לפרסם את הטוב ביותר. GIF אתה יכול למצוא תמונות! : D | cheesepuff | דיון Off topic | 37 | ה -15 בחודש יולי 2008 04:37 |
| שרשרת כלים | |
| |