mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Ieguves lietas no bildes

Reply

Thread Tools
Old Oktobris 6, 2008, 17:53
Donors Group

Default Ieguves lietas no bildes

tā ļauj teikt, jums bija priekšstats par kaut ko, bet jūs vienkārši dont kā backround labi im Genna jums pastāstīt, kā iegūt noteikta daļa no image

1.) Sāk atverot attēls, kuru jūs vēlētos piedalīties ar to ārā, tad ejiet uz izvēlni filtrs> ekstrakts rīks jums izsekot tā būtu aready izgriezt tagad tikai izsekot pa attēlu vēlaties izgriezt Kad tas ir paveikts izsekot tam vajadzētu izskatīties kaut kas līdzīgs šim (dont jāuztraucas kļūst pārāk labi)

2.) Tagad tajā pašā ekstrakcijas ekrāna augšējā kreisajā pusē ieraudzīsiet krāsas spaini rīks, noklikšķiniet uz to un virziet peli starp bija zaļās līnijas ir un noklikšķiniet un jums vajadzētu saņemt kaut kas līdzīgs šim

3.) Tagad nospiediet Labi un jums vajadzētu saņemt savu attēlu izgriezt, ka jūs vēlaties! tam vajadzētu izskatīties šādi

4.) Tagad tas doesn't izskatīties vislabāk tik vienkārši lietot dzēšgumija instrumentu un zoome ir mazliet lietojot ctrl + uz vienlaicīgi (ctrl - tajā pašā laikā to zoom out) tagad tikai pieskaros līdz mazliet un jums būtu jāatstāj kaut kas līdzīgs šim

Tagad ir alternitive metode, lai izdarītu FOR WHITE BACKROUND vai vienu COLOR BACKROUND ONLY!
1.) Vispirms atveriet attēlu, tad noklikšķiniet uz Select> color klāstu un kasti pop līdzi pipete rīks uzklikšķiniet uz attēla, ka esat atvēris, kamēr backround tad tikai hit ok un pa kreisi ar kaut kas līdzīgs šim

2.) Tagad dodieties uz select> inverse un tad hit dzēst un ne backround! Tagad varat ievietot šo par dažādiem backround

Ok tik tagad im gatavojas parādīs Jums, kā ievietot attēlu uz dažādiem backround tas ir diezgan pamata
1.) Atkal attēla izgriezt atvērt un tēlu jauno backround atvērt tad tikai veikt Shure atpakaļ bultiņa ir izvēlēts (kreisajā augšējā), tad velciet attēlu izgriezt uz jaunu backround un jums vajadzētu saņemt kaut kas līdzīgs šim

2.) Tagad tikai nospiediet r pogu (tas atver apdūmot tool) tad tikai smidge augšu uz attēla malām, jūs vienkārši pievieno, un tas izskatīsies šādi

ceru, ka tas ir noderīgs

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old Oktobris 6, 2008, 18:05
Moderator Group

Man tik traks. Es varu pilnīgi samazināt daļu attēls no foto bet tad tikai pusi no laika man fona jābūt pārredzamai. Es nezinu, kas tas ir man nepareizi lol. Really nomākta!

Old Oktobris 6, 2008, 18:27
Donors Group

Kāpēc backround aiziet pārredzama? Jūs lietojat GIMP?
Old Oktobris 6, 2008, 18:29
Moderator Group

Jā GIMP. Sakiet samazināt sejas no attēla, tad gribu to pārdot par kaut ko vēl jums fona par caurskatāmiem, nevis baltas.

Old Oktobris 6, 2008, 21:12
Donors Group

Kāda OS ir šis? Vista varat izmantot snipping rīks ........
Old 7 oktobris 2008, 04:45
Donors Group

mēģināt photo.net? Nezinu, man nav daudz pieredzes ar GIMP
Old 7 oktobris 2008, 09:52
Donors Group

Es redzu, ka jūs esat kļuvis firmiliar ar PS Computeruler.
Tikai vārds konsultācijas, izmantot mazāku smuge instruments nākamreiz varbūt ar 30-45% necaurredzamība
Diezgan labi, salīdzinot ar attēlu nosūtīja mani pa msn, bet atpakaļ gan.
Old 7 oktobris 2008, 12:52
Donors Group

LOL paldies jums havent bijis msn uz līdzīgu kādreiz
Reply

Register

Bookmarks