мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Издваја ствари из слике

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. октобар 2008, 17:53
Донаторска Група

Default Издваја ствари из слике

тако дозвољава вам рећи узео слику нечега, али ви једноставно не као бацкроунд добро генна им рећи како да екстракт одређени део ван слике

1.) почети отварањем слику коју желите да учествује у га онда идите на мени филтер> екстракт Алатка треба траг га треба исећи ареады сада само траг на слику коју желите исећи кад сте готови цртеж би да изгледа отприлике овако (не брините за то превише добар)

2.) Сад у том истом екрану екстрац на врху леве стране видећете обојити сиц алатке кликните на тај потез и миш између су зелене линије су, а затим кликните и требали бисте добити нешто као ово

3.) Затим притисните ОК и требало добити ваше слике оцрт које желите! Требао би изгледати овако

4.) Ово се најбоље изгледају тако једноставно узмите гумицу и алат у зоом мало помоћу Цтрл + у исто време (Цтрл - у исто време то зоом оут) Сада само дотакне се мало и ти би требао бити лево нешто попут овог

Сада постоји алтернитиве метход то учинити ЗА ИЛИ СИНГЛЕ ухите БАЦКРОУНД ЦОЛОР БАЦКРОУНД ОНЛЫ!
1.) Прва ствар отворите своје слике, а онда кликните на Селецт> цолор ранге и требало би поскочити кутија с оком капалица алат само кликните на ваше слике које је отворио, а бацкроунд онда само кликните дугме ОК и ваши лево са нешто овако

2.) Сада само идите на Селецт> инверзни, а затим притиснути избришете и ниједан бацкроунд! Сада можете ставити ово на другом бацкроунд

Ок сада ће им показати како ставити слику на неку другу бацкроунд овај је згодан основни
1.) Опет имати слику коју оцрт отворен и слика бацкроунд отварати нове онда једноставно направите стрелицу схуре леђа је изабрано (горе лево) затим превуците слику коју исећи на нови бацкроунд и требали бисте добити нешто као ово

2.) Сад само притисните тастер Р (то отвара мазати алат) онда само смидге горе ивице слике коју сте управо додали и то ће изгледати овако

нада је то помогло

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 6. октобар 2008, 18:05
Модератор / ица групе

Ја толико љут. Ја могу савршено исекли део слике из фотографију, али онда само пола времена сам у позадини да буде транспарентан. Не знам шта је криво радим лол. Стварно фрустрирајући!

Old 6. октобар 2008, 18:27
Донаторска Група

зашто би се транспарентно бацкроунд ићи? Јесте ли користите ширити?
Old 6. октобар 2008, 18:29
Модератор / ица групе

Да ширити. Рећи вам исекли лице од слике онда желим да га на нешто друго што треба позадини да буде транспарентан уместо бели.

Old 6. октобар 2008, 21:12
Донаторска Група

Који ОС је ово? Унутра Видик, можете користити алат сниппинг ........
Old 7. октобар 2008, 04:45
Донаторска Група

пхото.нет пробати? ја донт кноткле нисам јако пуно искуства са ширити
Old 7. октобар 2008, 09:52
Донаторска Група

Видим да сте се више фирмилиар са ПС Цомпутерулер.
Само реч саветовати, користите мању смуге алат следећи пут са можда 30-45% Затамњеност
Прилично добра у односу на слику коју ме послао преко МСН-а врати ипак.
Old 7. октобар 2008, 12:52
Донаторска Група

ЛОЛ хвала ти лука била на МСН као што је за све
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Слике од 1ГБ УСБ-кључ Иди нестала мелание3456 Генерал Хардуаре Цхат 1 17. новембар 2009 21:22
Како да додам фан овде? (слике укључен) батман0877 Цасес & Поуер Супплиес 5 30 мај 2009 04:09
Видео издваја део из рар без свих делова ирон Мултимедија и кодеци 5 10 новембар 2008 01:46
ПОМОЋ - Слике изгледају мессед уп а понекад фреезес цхеуы130 Генерал Хардуаре Цхат 2 2 октобар 2008 00:51
Пост најбоље. Гиф слике можете наћи! : Д цхеесепуфф Офф Топиц Дисцуссион 37 15. јула 2008 04:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц