az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Resim şeyler Extracting

Reply

Konu Araçları
Old 6 Ekim 2008, 17:53
Bağış Grubu

Default Resim şeyler Extracting

bu nedenle bir resmi aldı ama sadece backround gibi iyi nasıl bir görüntü dışında belirli bir bölümünü almak için size genna Sohbet dont Diyelim ki

Görüntü bu size daha sonra bunun bir parçası olması için menü filtre gitmek istiyorum> bunu şimdi sadece kesmek istediğiniz görüntü boyunca iz kesmek aready olmalıdır izlemek için gereken araç almak açarak 1.) Başlatmak zaman çok iyi bir elde bu (dont kaygı gibi gözükmeli izleme) yapılır

2.) Artık üzerine aynı extrac ekran o bir boya kovası aracını tıklayın ve arasında yeşil satırlar vardı fare hareketi ve tıklama ve bu gibi bir şey elde gerekir sol

3.) Şimdi OK tuşuna basın ve resim almalısınız istediğiniz kesmek! bu gibi olmalıdır

4.) Artık bu doesnt de biraz içinde Ctrl kullanarak Silgi aracını ve zoome almak + aynı anda en iyi (Ctrl - uzaklaştırmak için aynı anda) artık biraz yukarı dokunmatik ve sol olmalıdır Bu gibi bir

Şimdi bunu yapmak için bir alternitive yöntemi İÇİN BEYAZ backround VEYA TEK RENK backround SADECE!
1.) Ilk şey daha sonra seçin tıklayın görüntüyü açmak> renk yelpazesi ve göz damlalık aracı resim tıklayın size sırasında açılan ile açılır bir kutu sonra adil ve Tamam'ı tıklayın backround için bu gibi bir sol

2.) Şimdi bunun için gitmek> ters ve sonra ve backround silmek isabet! Şimdi farklı bir backround bu koyabilirsiniz

Tamam bu çok temel bir farklı backround üzerindeki resim koymak size göstermek için gidiyoruz şimdi Sohbet
1.) Tekrar (üst solda) ardından yeni backround üzerine kesmek ve bu gibi bir şey elde gereken resmi sürükleyin seçildiğinde size açık ve yeni backround ve görüntü kesme ve sadece geri ok shure yapmak açık resim var

2.) Artık sadece (bu) o zaman resmin sadece eklenir kenarlarına kadar smidge ve aşağıdaki gibi olacaktır lekelenmek aracını açar r tuşuna basın

Bu edilmiş yardımcı olmuştur umut

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 6 Ekim 2008, 18:05
Moderatör Grubu

Öyle çılgına dönüyorum. Ben mükemmel bir fotoğraf çıktı ama sonra şeffaf olması için ben arka plan elde zaman sadece yarım görüntü parçası kesebilir. Bunu yapmam yanlış lol ne olduğunu bilmiyorum. Gerçekten sinir bozucu!

Old 6 Ekim 2008, 18:27
Bağış Grubu

neden backround şeffaf git ki? Gimp'ın kullanıyorsunuz?
Old 6 Ekim 2008, 18:29
Moderatör Grubu

Evet, gimp. Bir resmin sonra yerine beyaz şeffaf olması için arka plan gerek başka bir şey gibi göstermek istiyorsanız bir yüzü kesip çıkarmak söyleyin.

Old 6 Ekim 2008, 21:12
Bağış Grubu

OS bu nedir? Vista'da sizi ........ bu snipping aracını kullanabilirsiniz
Old 7 Ekim 2008, 04:45
Bağış Grubu

photo.net deneyin? I dont "Gimp ile çok deneyimi olmayan biliyorum
Old 7 Ekim 2008, 09:52
Bağış Grubu

Seni daha fazla PS Computeruler ile firmiliar olmak ettik bakın.
Tavsiye Sadece bir kelime, bir küçük smuge aracını kullanın belki 30-45% saydamlığı ile sefere
Oldukça iyi MSN bir süre önce de bana gönderdiğiniz resmi kıyasla.
Old 7 Ekim 2008, 12:52
Bağış Grubu

MSN gibi hiç beri havent LOL teşekkürler
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından