![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bu nedenle bir resmi aldı ama sadece backround gibi iyi nasıl bir görüntü dışında belirli bir bölümünü almak için size genna Sohbet dont Diyelim ki
Görüntü bu size daha sonra bunun bir parçası olması için menü filtre gitmek istiyorum> bunu şimdi sadece kesmek istediğiniz görüntü boyunca iz kesmek aready olmalıdır izlemek için gereken araç almak açarak 1.) Başlatmak zaman çok iyi bir elde bu (dont kaygı gibi gözükmeli izleme) yapılır ![]() 2.) Artık üzerine aynı extrac ekran o bir boya kovası aracını tıklayın ve arasında yeşil satırlar vardı fare hareketi ve tıklama ve bu gibi bir şey elde gerekir sol ![]() 3.) Şimdi OK tuşuna basın ve resim almalısınız istediğiniz kesmek! bu gibi olmalıdır 4.) Artık bu doesnt de biraz içinde Ctrl kullanarak Silgi aracını ve zoome almak + aynı anda en iyi (Ctrl - uzaklaştırmak için aynı anda) artık biraz yukarı dokunmatik ve sol olmalıdır Bu gibi bir ![]() Şimdi bunu yapmak için bir alternitive yöntemi İÇİN BEYAZ backround VEYA TEK RENK backround SADECE! 1.) Ilk şey daha sonra seçin tıklayın görüntüyü açmak> renk yelpazesi ve göz damlalık aracı resim tıklayın size sırasında açılan ile açılır bir kutu sonra adil ve Tamam'ı tıklayın backround için bu gibi bir sol ![]() 2.) Şimdi bunun için gitmek> ters ve sonra ve backround silmek isabet! Şimdi farklı bir backround bu koyabilirsiniz ![]() Tamam bu çok temel bir farklı backround üzerindeki resim koymak size göstermek için gidiyoruz şimdi Sohbet 1.) Tekrar (üst solda) ardından yeni backround üzerine kesmek ve bu gibi bir şey elde gereken resmi sürükleyin seçildiğinde size açık ve yeni backround ve görüntü kesme ve sadece geri ok shure yapmak açık resim var ![]() 2.) Artık sadece (bu) o zaman resmin sadece eklenir kenarlarına kadar smidge ve aşağıdaki gibi olacaktır lekelenmek aracını açar r tuşuna basın ![]() Bu edilmiş yardımcı olmuştur umut Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
|
|||
|
|||
|
Öyle çılgına dönüyorum. Ben mükemmel bir fotoğraf çıktı ama sonra şeffaf olması için ben arka plan elde zaman sadece yarım görüntü parçası kesebilir. Bunu yapmam yanlış lol ne olduğunu bilmiyorum. Gerçekten sinir bozucu!
|
|
|
|||
|
|||
|
neden backround şeffaf git ki? Gimp'ın kullanıyorsunuz?
|
|
|
|||
|
|||
|
Evet, gimp. Bir resmin sonra yerine beyaz şeffaf olması için arka plan gerek başka bir şey gibi göstermek istiyorsanız bir yüzü kesip çıkarmak söyleyin.
|
|
|
|||
|
|||
|
OS bu nedir? Vista'da sizi ........ bu snipping aracını kullanabilirsiniz
|
|
|
|||
|
|||
|
photo.net deneyin? I dont "Gimp ile çok deneyimi olmayan biliyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
Seni daha fazla PS Computeruler ile firmiliar olmak ettik bakın.
Tavsiye Sadece bir kelime, bir küçük smuge aracını kullanın belki 30-45% saydamlığı ile sefere ![]() Oldukça iyi MSN bir süre önce de bana gönderdiğiniz resmi kıyasla. |
|
|
|||
|
|||
|
MSN gibi hiç beri havent LOL teşekkürler
|