менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Витяг речі з фотографії

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 жовтня 2008, 17:53
Донор групи

Default Витяг речі з фотографії

Так що давайте говорити ви сфотографували те, але ви просто не влаштовує BACKROUND добре їм Genna розповісти вам, як отримати певну частину із зображень

1.) Почніть з відкриття зображення, яке ви хотіли б взяти участь у його потім перейдіть в меню Фільтр> Витягти інструменту необхідно простежити його слід aready вирізали Тепер просто слід вздовж зображення, яке ви хотіли б вирізав Коли ви закінчите відстеження вона має виглядати приблизно так (Dont турбуватися про занадто добре)

2.) Тепер у тому ж екстракції екрану в лівому верхньому куті ви побачите Інструмент Paint Bucket клацніть на цьому і наведіть курсор миші між ними була зелена лінія та натисніть кнопку, і ви повинні отримати щось на зразок цього

3.) Тепер натисніть кнопку OK, і ви повинні отримати ваше зображення вирізали, що хочете! Вона має виглядати наступним чином

4.) Тепер ця doesn't виглядати краще так що просто взяти ваш інструмент Гумка і zoome в трохи допомогою Ctrl + одночасно (Ctrl - в той же час для зменшення) Тепер просто підправити його небагато, і ви повинні бути залишені щось на зразок цього

Тепер є alternitive спосіб зробити це НА БІЛИЙ BACKROUND АБО одного кольору BACKROUND ТОЛЬКО!
1.) Перше відкрите зображення, потім натисніть Select> Color Range і коробка повинна спливав за допомогою інструменту піпетка просто натисніть на зображення, яке ви відкрили BACKROUND а потім просто натиснути ОК і ліве щось на зразок цього

2.) Тепер просто зайдіть на Select> Invert, а потім натисніть видалити і не BACKROUND! Тепер ви можете поставити це на різні BACKROUND

ИТАК, зараз їм покажу вам, як нанести зображення на різні BACKROUND Це дуже основні
1.) Знову образ, який ви вирізали відкриті і зображення нового BACKROUND відкрито, то просто зробити Shure тому стрілки обрано (зліва вгорі), потім перетягнути картинку, яку ви вирізали на нові BACKROUND і ви повинні отримати щось на зразок цього

2.) Тепер просто натиснути кнопки R (це відкриває Smudge Tool), то просто smidge до країв зображення, яке ви тільки що додали і воно буде виглядати наступним чином

сподіваюся, що це було корисно

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 6 жовтня 2008, 18:05
Модератор групи

Я так з розуму. Я можу абсолютно скоротити частину зображення з фото, але тоді тільки половину часу я отримую фон буде прозорим. Я не знаю, що це я роблю неправильно LOL. Дійсно розчарування!

Old 6 жовтня 2008, 18:27
Донор групи

Навіщо йти BACKROUND прозорою? Ви використовуєте GIMP?
Old 6 жовтня 2008, 18:29
Модератор групи

Так GIMP. Скажімо, у вас вирізати обличчя з картини потім хочете поставити її на щось інше треба фону повинні бути прозорими, а не білими.

Old 6 жовтня 2008, 21:12
Донор групи

Який ОС це? У Vista можна використовувати Snipping Інструмент ........
Old 7 жовтня 2008, 04:45
Донор групи

photo.net спробувати? Я не знаю я не дуже великого досвіду роботи з GIMP
Old 7 жовтня 2008, 09:52
Донор групи

Я бачу, ви стали більш firmiliar з PS Computeruler.
Просто слів консультування, використання меншого smuge інструментом наступний раз, може бути, з 30-45% непрозорості
Дуже добре в порівнянні з фотографіями ви послали мене MSN деякий час тому, але.
Old 7 жовтня 2008, 12:52
Донор групи

LOL дякує Вас немає на MSN була, як ніколи за
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Картинки з 1GB USB ключа шукати зниклих без вісті melanie3456 Генеральний обладнання чат 1 17 листопада 2009 21:22
Як мені додати вентилятор тут? (картинки включені) batman0877 Справа & блоки живлення 5 30 травня 2009 04:09
Витяг відео частина з RAR без усіх частин ironam Мультимедіа & кодеки 5 10 листопада 2008 01:46
HELP - зображення виглядає безлад і іноді зависає chewy130 Генеральний обладнання чат 2 2 жовтня 2008 00:51
Поштові кращих. Малюнок фотографій ви можете знайти! : D cheesepuff Off Topic Discussion 37 15 липня 2008 04:37
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.