![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так що давайте говорити ви сфотографували те, але ви просто не влаштовує BACKROUND добре їм Genna розповісти вам, як отримати певну частину із зображень
1.) Почніть з відкриття зображення, яке ви хотіли б взяти участь у його потім перейдіть в меню Фільтр> Витягти інструменту необхідно простежити його слід aready вирізали Тепер просто слід вздовж зображення, яке ви хотіли б вирізав Коли ви закінчите відстеження вона має виглядати приблизно так (Dont турбуватися про занадто добре) ![]() 2.) Тепер у тому ж екстракції екрану в лівому верхньому куті ви побачите Інструмент Paint Bucket клацніть на цьому і наведіть курсор миші між ними була зелена лінія та натисніть кнопку, і ви повинні отримати щось на зразок цього ![]() 3.) Тепер натисніть кнопку OK, і ви повинні отримати ваше зображення вирізали, що хочете! Вона має виглядати наступним чином 4.) Тепер ця doesn't виглядати краще так що просто взяти ваш інструмент Гумка і zoome в трохи допомогою Ctrl + одночасно (Ctrl - в той же час для зменшення) Тепер просто підправити його небагато, і ви повинні бути залишені щось на зразок цього ![]() Тепер є alternitive спосіб зробити це НА БІЛИЙ BACKROUND АБО одного кольору BACKROUND ТОЛЬКО! 1.) Перше відкрите зображення, потім натисніть Select> Color Range і коробка повинна спливав за допомогою інструменту піпетка просто натисніть на зображення, яке ви відкрили BACKROUND а потім просто натиснути ОК і ліве щось на зразок цього ![]() 2.) Тепер просто зайдіть на Select> Invert, а потім натисніть видалити і не BACKROUND! Тепер ви можете поставити це на різні BACKROUND ![]() ИТАК, зараз їм покажу вам, як нанести зображення на різні BACKROUND Це дуже основні 1.) Знову образ, який ви вирізали відкриті і зображення нового BACKROUND відкрито, то просто зробити Shure тому стрілки обрано (зліва вгорі), потім перетягнути картинку, яку ви вирізали на нові BACKROUND і ви повинні отримати щось на зразок цього ![]() 2.) Тепер просто натиснути кнопки R (це відкриває Smudge Tool), то просто smidge до країв зображення, яке ви тільки що додали і воно буде виглядати наступним чином ![]() сподіваюся, що це було корисно Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| Я так з розуму. Я можу абсолютно скоротити частину зображення з фото, але тоді тільки половину часу я отримую фон буде прозорим. Я не знаю, що це я роблю неправильно LOL. Дійсно розчарування! |
|
| |||
| |||
| Навіщо йти BACKROUND прозорою? Ви використовуєте GIMP? |
|
| |||
| |||
| Так GIMP. Скажімо, у вас вирізати обличчя з картини потім хочете поставити її на щось інше треба фону повинні бути прозорими, а не білими. |
|
| |||
| |||
| Який ОС це? У Vista можна використовувати Snipping Інструмент ........ |
|
| |||
| |||
| photo.net спробувати? Я не знаю я не дуже великого досвіду роботи з GIMP |
|
| |||
| |||
| Я бачу, ви стали більш firmiliar з PS Computeruler. Просто слів консультування, використання меншого smuge інструментом наступний раз, може бути, з 30-45% непрозорості ![]() Дуже добре в порівнянні з фотографіями ви послали мене MSN деякий час тому, але. |
|
| |||
| |||
| LOL дякує Вас немає на MSN була, як ніколи за |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Картинки з 1GB USB ключа шукати зниклих без вісті | melanie3456 | Генеральний обладнання чат | 1 | 17 листопада 2009 21:22 |
| Як мені додати вентилятор тут? (картинки включені) | batman0877 | Справа & блоки живлення | 5 | 30 травня 2009 04:09 |
| Витяг відео частина з RAR без усіх частин | ironam | Мультимедіа & кодеки | 5 | 10 листопада 2008 01:46 |
| HELP - зображення виглядає безлад і іноді зависає | chewy130 | Генеральний обладнання чат | 2 | 2 жовтня 2008 00:51 |
| Поштові кращих. Малюнок фотографій ви можете знайти! : D | cheesepuff | Off Topic Discussion | 37 | 15 липня 2008 04:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |