![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי שאלה על rar ארכיון. אני חייב להוריד קובץ וידאו שנמצא באותה מידה מחולק למספר חלקים ושניהם הם. Rar הקובץ. אני חייב להוריד את כל החלקים ולאחר מכן להשתמש WinRAR כדי לחלץ ולהצטרף אליהם כדי לקבל את הקובץ המלא. אבל האם יש דרך לחלץ את הווידאו חלק מן part1.rar מבלי שאר. Rar קבצים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, זה משולב הקובץ, אלא אם לחלץ את הכל ביחד, יהיה שגיאה ואתה לא יוכלו לראות את הקובץ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עם זאת יש ענק אך.
השימוש ב VLC אתה יכול לצפות בתצוגה מקדימה של חלקים בודדים. או אם יש ארכיון 1-8 מתוך עשר, אתה יכול לספר WinRAR כדי לשמור קבצים שבורים ופשוט להשתמש בקובץ זה, אם כי סביר להניח שאתה היית צריך לתקן את זה איכשהו. עם זאת שיש קבצים 4-10 לא אומר שאתה יכול לחלץ 4-10 מאז WinRAR אגיד לך, כי זה דורש את הקובץ הקודם. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| בעבר היה VLC rar plugin, אבל זה נראה כאילו רק עכשיו מאק. ולפיכך רק לחלץ ו checkmarl לשמור קבצים שבורים ולראות את זה ככה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
הבעיה נפתרה! תודה MJM. עכשיו אני יכול לחלץ את אחד rar חלק ולראות את הווידאו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונן קשיח חיצוני - כיצד לחלק אחד חלק FAT32 & NFTS חלק אחד? | ahsanjee | כוננים & נשלפת | 1 | ה -25 במאי 2009 15:52 |
| איזה חלק של Laptop הרכיבים Upgradable? | Theresonly1 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | ה -20 לאפריל 2009 14:35 |
| בניית מחשב מחשב! החלק הראשון. | אלכס | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 3rd מרץ 2009 22:14 |
| מחלץ דברים מתוך תמונות | computeruler | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | 7 אוקטובר 2008 12:52 |
| PC חלק רשימת plz comment | Spencer2004 | כללי חומרה צ 'אט | 28 | 6 אוקטובר 2008 16:38 |
| שרשרת כלים | |
| |