![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám dotaz na rar archívu. Mám to stiahnuť video súbor, ktorý je tiež rozdelený do niekoľkých častí, a obe sú rovnako. Rar súbor. Musím stiahnuť všetky časti a potom použiť WinRAR extrahovať a pripojte sa k nim dostať plnú súboru. Ale je tam nejakým spôsobom extrahovať video časť z part1.rar bez zostávajúce časti. Rar súbory? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, je to kombinovaný súbor, ak ste ho extrahovať všetky dohromady, dôjde k chybe a nebudete mať možnosť nahliadnuť do spisu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existuje však aj veľké ale.
Použitie VLC si môžete prezrieť jednotlivé diely. Alebo ak máte archívu 1-8 z desiatich, mohli by ste povedať WinRAR udržať rozdelených súborov a použite tento súbor, aj keď by pravdepodobne musieť nejako opraviť. Avšak s súbory 4-10 neznamená môžete extrahovať WinRar 4.10, pretože vám povedia, že je potrebné predchádzajúceho súboru. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Tam sa používa VLC RAR plugin, ale zdá, ako je Mac až teraz. SO len extrahovať a checkmarl udržať rozdelené súbory a sledujte, ako to tak. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Problém vyriešený! Děkuji MJM. Teraz už môžete extrahovať jediný rar časti a sledovať video. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externý pevný disk - Ako na oblasť jednej strane FAT32 & jednej strane NTFS? | ahsanjee | Drives & Removable Media | 1 | 25. mája 2009 15:52 |
| Aká časť Laptop komponenty aktualizovateľné? | Theresonly1 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 20. apríl 2009 14:35 |
| Budovanie PC počítače! Prvá časť. | alex | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 3. marca 2009 22:14 |
| Vytahování vecí z fotiek | computeruler | Multimedia & Kodeky | 7 | 7. október 2008 12:52 |
| Ks súčasťou zoznamu plz comment | Spencer2004 | Všeobecné Hardware Chat | 28 | 6. októbra 2008 16:38 |
| Thread Tools | |
| |