![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене питання в архіві RAR. Мені потрібно завантажити відео файл, який в рівній мірі розділені на декілька частин, і обидва є. RAR файлів. Мені потрібно завантажити всі частини і потім за допомогою WinRAR, щоб витягти і з'єднати їх, щоб отримати повний файл. Але чи є спосіб витягти відео частина з part1.rar без решти. RAR файлів? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це комбінований файл, якщо ви витягує все це разом, не буде помилкою, і ви не зможете побачити цей файл.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує, однак величезна але.
Використання VLC можна переглянути окремі частини. Або якщо у вас є архів 1-8 з десяти, можна сказати WinRAR, щоб зберегти зіпсовані файли і використовувати тільки цей файл, хоча ви, імовірно, доведеться якось полагодити. Разом з файлами 4-10 НЕ означає, що ви можете отримати 4-10 після WinRar вам скаже, що вона має потребу в попередньому файлі. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Там буде використаний плагін VLC RAR, але здається це Mac тільки зараз. Так що просто витягти і зберегти checkmarl биті файли і дивитися його таким чином. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Проблема вирішена! Спасибо MJM. Тепер я можу отримати однієї частини RAR й дивитися відео. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішній жорсткий диск - як одного розділу FAT32 частини & NFTS одного боку? | ahsanjee | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 травня 2009 15:52 |
| Яка частина ноутбук компонентів Upgradable? | Theresonly1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 20 квітня 2009 14:35 |
| Будівництво PC комп'ютер! Частина перша. | Alex | Генеральний обладнання чат | 10 | 3 березня 2009 22:14 |
| Витяг речі з фотографії | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 7 | 7 жовтня 2008 12:52 |
| Шт частиною список PLZ коментар | Spencer2004 | Генеральний обладнання чат | 28 | 6 жовтня 2008 16:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |