![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, така ще ви науча как да се промени формата / размер на нещата върху лицата 1вия големината
тук е преди изображението ![]() 1.) За промяна на размера на отворите на картината и след това десен клик на бутона на backround слой и изберете duplicite слой, след което използвайте инструмента Marquette (натиснете m) и изберете нещо, което бихте искали да направите по-голям и тогава иди да редактирате> трансформират> мащаб и мащаб го как все големи искате и след това кликнете на отметка в горната лента с инструменти, а след това и размера е променило и след това просто се движат около него, докато тя изглежда добре и аз имам нещо подобно (Аз просто се промени размера на устните ти може да направи други като очите носа др др)2.) Сега просто натиснете бутона R и SHURE thet мъгла инструмент е избран и промените мъгла инструмент за около 30% непрозрачност и след това просто мъгла линиите, които можете да видите от нещо по-голямо, а след това ви прави! сравни оригиналното изображение, за да забележите това и устнитеСега аз ще ви покаже как да се промени формата на лицевите характеристики 1.) Направи същото нещо, което направи последния път, като изберете функцията, които бихте искали да промените формата на аз правя носа този път (вие можете да използвате и ласо, за да изберете неща), тогава отидете да редактирате> трансформират> основата и бъркотия наоколо с него докато не като форма и неща 2.) Сега трябва само да кликнете върху проверите и Вие може да забележите, че някои от изображението е превърнал сив или нещо подобно ![]() Ако това се е случило изберете клонинг инструмент печат (и) и ALT кликнете върху зоната, която искате да се вземат от кожата и след това просто претръсваш grap части, докато тя изглежда така ![]() 3.) Сега просто вземат мъгла инструмент отново (R) и само на синьо нея с 30% oppacity тогава тя трябва да се направи! ![]() michale Джаксън !!!!!!!!! ![]() Надявам се този помогнаха Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би искате да добавите Photoshop или нещо такова, че връзките на тези ръководства за редактиране на снимки, в момента те са доста неясни.
| |||
| |||
| в заглавието? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прилича на хубаво настойнически, но можете да видите промените марка на този
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| аз арго изглежда да редактирате заглавието себе си |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво искате той да се нарича вместо тогава? Аз ще го редактират
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Вероятно защото тя е много отдавна. |
|
| |||
| |||
| Опитах се да го редактират веднага, след като Дейв афиш, но за да го промените промяна на размера / формата на неща по лицето-Photoshop или нещо такова |
|
| |||
| |||
| Заглавието трябва да бъде Лицево Манипулация в Photoshop. Поради това за какво се LOL, също съм съгласен с thingie. |