![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, takže to vás naučí, jak změnit tvar / velikost věcí, na tvářích 1. velikost
Zde je před obraz ![]() 1). Změnit velikost otevřete obrázek a potom pravým tlačítkem myši na vrstvu pozadí a zvolte duplicite vrstvu pak použijte nástroj Marquette (tisk m) a vyberte si, co chcete dělat větší a pak přejít k úpravám> transformace> stupnice a rozsahu, které se někdy, jak velký chcete, a potom klepněte na zaškrtnutí v horní liště a pak došlo ke změně velikosti a pak jen pohybovat kolem až to vypadá dobře a já mám něco podobného (Jen jsem změnil velikost rtu můžete udělat, jiní, jako oči, nos, ect ect)2.) Nyní pak stačí stisknout tlačítko a r Shure Thet rozmazání nástroj je vybrán a změna rozostření nástroj pro cca 30% krytí a pak jen rozmazání linky, které můžete vidět z větší věci a pak si udělat! porovnat původní obrázek na toto oznámení a rtyNyní vám ukážu, jak změnit tvar obličejové rysy 1). Udělat stejnou věc, kterou minule vyberete funkci, kterou chcete změnit tvar dělám nos tentokrát (můžete také použít nástroj laso vyberte věci příliš), pak přejděte na Úpravy> transformace> osnovy a flákat se s ním až se vám tvar a materiál 2.) Nyní stačí kliknout na kontrolu a můžete si všimnout, že některé z obrázku změnil šedé nebo něco takového ![]() Pokud se to stalo vyberte nástroj razítko klon (y) alt a klikněte na oblast, kterou chcete mít kůži a pak jen projít Grap části, až to vypadá takto ![]() 3.) Teď už jen stačí vzít nástroj znovu rozostření (r) a prostě modrý to s 30% oppacity, pak by mělo být provedeno! ![]() Michale Jackson !!!!!!!!! ![]() doufám, že tento pomohl Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtít přidat photoshop nebo tak něco, že tyto vazby pokyny pro úpravy fotografií, v současné době jsou velmi vágní.
| |||
| |||
| v názvu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to jako pěkný návod, ale můžete vidět upravovat stopy na tohle
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| já dotírat zdát se až upravit název sám |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co chceš, aby se místo toho vyzval pak? Budu ji upravit
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Pravděpodobně proto, že je to tak dávno. |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se ji upravit, jakmile dave posta to, ale změnit na měnící se velikost / tvar věcí na obličej-photoshop nebo něco takového |
|
| |||
| |||
| Tento titul by měl být, Facial Manipulace ve Photoshopu. Protože to, co to je lol, také souhlasím s thingie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Manipulace 'Liquify' S Gimp. | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 8 | 2. listopadu 2008 15:22 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedia & Kodeky | 6 | 17. října 2008 16:52 |
| Jak používat photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Kodeky | 4 | 13. října 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | Obecné Software Chat | 3 | 16. Září 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Cobalt | Obecné Software Chat | 2 | 22. října 2006 01:58 |
| Thread Nástroje | |
| |