![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok οπότε αυτό θα σας διδάξει πώς να αλλάξει το σχήμα / μέγεθος του 1ου αντιμετωπίζει τα πράγματα σχετικά με το μέγεθος
εδώ είναι πριν από την εικόνα ![]() 1.) Για να αλλάξετε το μέγεθος ανοίξετε την εικόνα και στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ για το backround layer και επιλέξτε duplicite στρώμα στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το εργαλείο Marquette (πατήστε m) και επιλέξτε το πράγμα θα θέλατε να γίνει μεγαλύτερη και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε> μετατροπή> κλίμακας κλίμακας και να πώς ποτέ μεγάλο θέλετε και κατόπιν κάντε κλικ στο σημάδι στην κορυφή της γραμμής εργαλείων και στη συνέχεια το μέγεθος έχει αλλάξει και, στη συνέχεια, μόλις το μετακινήσετε γύρω μέχρι φαίνεται καλή και έχω κάτι σαν αυτό (i μόλις άλλαξε το μέγεθος των χειλιών σας μπορούν να κάνουν και άλλοι, όπως τα μάτια μύτη ect ect)2.) Τώρα τότε απλά πατήστε το κουμπί και να τ Shure Thet αμαυρώ εργαλείο είναι επιλεγμένο και να αλλάξετε τη θαμπάδα εργαλείο σε περίπου 30% αδιαφάνεια και μόνο τότε η θαμπάδα γραμμών που μπορείτε να δείτε από το μεγαλύτερο πράγμα και τότε το κάνει! συγκρίνουμε την αρχική εικόνα στην παρούσα προκήρυξη και τα χείληΤώρα θα σας δείξει πώς να αλλάξει το σχήμα του προσώπου χαρακτηριστικά 1.) Κάνουν το ίδιο πράγμα που έκανες τελευταία φορά με την επιλογή του χαρακτηριστικό θα θέλατε να αλλάξετε το σχήμα του κάνω τη μύτη αυτή τη στιγμή (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο λάσο για να επιλέξετε τα πράγματα πολύ), τότε πάει να επεξεργαστείτε> μετατροπή> στημόνι και το χάος γύρω σας με αυτό μέχρι όπως το σχήμα και το υλικό 2.) Τώρα απλά κάντε κλικ στον έλεγχο και μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάποια από την εικόνα έχει μετατραπεί γκρι ή κάτι τέτοιο ![]() εάν αυτό έχει συμβεί επιλέξτε κλώνος εργαλείο σφραγίδα (ες) και alt κλικ στην περιοχή που θέλετε να λάβει το δέρμα και από τότε πήγαινε πάνω από τα μέρη grap μέχρι να μοιάζει με αυτό ![]() 3.) Μόλις λάβει την θαμπάδα εργαλείο πάλι (r) και λίγο μπλε με ένα 30% oppacity τότε θα πρέπει να γίνει! ![]() michale jackson !!!!!!!!! ![]() ελπίδα αυτό βοήθησε Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως θέλουν να προσθέσουν photoshop ή κάτι που δεσμούς αυτούς τους οδηγούς για την επεξεργασία φωτογραφίας, που σήμερα είναι αρκετά ασαφής.
| |||
| |||
| στον τίτλο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μοιάζει με μια ωραία φροντιστήριο, αλλά μπορείτε να δείτε την επεξεργασία σημάτων σε αυτό το σημείο
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| i επίκλιση φαίνεται να επεξεργαστείτε τον τίτλο και εγώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι θέλετε να καλείται αντί τότε; Θα το επεξεργαστείτε
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| ίσως επειδή είναι πάρα πολύ καιρό πριν. |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα να επεξεργαστείτε το ταχύτερο dave δημοσιεύτηκε ότι η αλλαγή αυτή, αλλά να αλλάζοντας το μέγεθος / σχήμα των πραγμάτων σχετικά με την όψη προς τα photoshop ή κάτι τέτοιο |
|
| |||
| |||
| Ο τίτλος θα πρέπει να είναι, Facial χειραγώγηση στο Photoshop. Λόγω του ότι αυτό που είναι lol, επίσης συμφωνώ με thingie. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χειραγώγηση 'ρευστοποιώ «Με Gimp. | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | 2η Νοεμβρίου 2008 15:22 |
| Photoshop cs4!! | computeruler | Multimedia & Codecs | 6 | 17 Οκτ 2008 16:52 |
| Πώς να χρησιμοποιήσετε το photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedia & Codecs | 4 | 13 Οκτ 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 16η Σεπ 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Κοβάλτιο | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 22 Οκτ 2006 01:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |