![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| u redu tako da će vas naučiti kako promijeniti oblik / veličina stvari na lica 1. veličine
ovdje je prije image ![]() 1.) Kako biste promijenili veličinu otvorite sliku i onda desni klik na layer i odaberite backround sloj duplicite zatim upotrijebite alat Marquette (pritisnite m) i izaberite što želite učiniti većim, a zatim idite na edit> transformirati> ljestvica razmjera i to kako uvijek veliki želite i kliknite na oznaku na vrhu, a zatim na alatnoj traci veličina je promijenjena, a zatim ga jednostavno pomicati uokolo sve dok ne izgleda dobro i dobio sam nešto kao ovo (i samo promijenili veličinu usana možete učiniti drugima kao oči nos itd. itd.)2.) Sad onda samo kliknite na gumb r i shure thet rasplinutost alat je odabrana i promijeniti rasplinutost alat za oko 30% i onda jednostavno Zasjenjenost rasplinutost linija koje se mogu vidjeti iz što veće, a zatim vaš učinio! usporediti izvornu sliku na ovu obavijest i na usnamaSada ću vam pokazati kako možete promijeniti oblik lica značajke 1.) Učiniti isto što ste zadnji put tako da odaberete značajku koju želite promijeniti oblik sam radiš nos ovo vrijeme (možete također koristiti laso tool za odabir stvari previše) onda idite na edit> transformirati> vitoperiti i nered okolo s njom dok ti kao oblik i građa 2.) Sada kliknite na ček a vi svibanj primijetiti da su neke od slika pretvorila siva ili nešto poput ovog ![]() ako se to desilo odaberite alat klon marka (e) i alt kliknite na oblasti koje želite uzeti od kože, a zatim prijeđite preko grap dijelova do to izgleda ovako ![]() 3.) Sad samo uzeti rasplinutost alat opet (r) i samo plava je sa 30% oppacity onda to treba učiniti! ![]() michale jackson !!!!!!!!! ![]() nade ovo pomoglo My System: ubr gaming računalo
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda želite dodati photoshop ili nešto da je ta veza vodiče za uređivanje fotografija, trenutno su prilično nejasne.
| |||
| |||
| u naslovu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda kao lijepi tutorial, ali možete vidjeti uredi maraka na ovaj neki
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ja licemjerje činiti se to urediti naslov sebe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što želiš to zvati umjesto onda? Ja ću urediti
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| vjerojatno zato što je previše davno. |
|
| |||
| |||
| ja pokušao to uređivati čim Dave posted to promijeniti, ali ga mijenjanje veličine / oblika stvari na lice-photoshop ili nešto slično |
|
| |||
| |||
| Naslov bi trebao biti, Facial manipulacija u Photoshop. Jer to je ono što je lol, i slažem se s thingie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Manipulacija 'Liquify' s širit. | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 8 | 2. studeni 2008 15:22 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedija i kodeci | 6 | 17. listopad 2008 16:52 |
| Kako koristiti photoshop! | tomthedrummer1992 | Multimedija i kodeci | 4 | 13. listopad 2008 12:57 |
| Photoshop | Cew27 | Općenito Software Chat | 3 | 16. Ruj 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Kobalt | Općenito Software Chat | 2 | 22. listopad 2006 01:58 |
| Thread Tools | |
| |