![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קיי, אז זה ילמד אותך כיצד לשנות את צורת / גודל של דברים על הפנים את גודל 1
הנה תמונה לפני ![]() 1.) כדי לשנות את גודל לפתוח את התמונה ולאחר מכן לחץ לחיצה ימנית על השכבה backround ובחר duplicite שכבה ואחר כך השתמש בכלי Marquette (לחצו ז) ובחר את הדבר שאתה רוצה לעשות יותר גדול ואז ללכת לערוך> המרה> סולם ו עד כמה זה בקנה מידה גדול פעם שאתה רוצה ולאחר מכן לחץ על סימון של סרגל הכלים של הדף ולאחר מכן את גודל השתנה ולאחר מכן פשוט להעביר אותו מסביב עד שזה נראה טוב, יש לי משהו כזה (אני פשוט שינו את השפה אתה יכול לעשות את גודל אחרים כמו האף העיניים ect ect)2.) רק עכשיו אז היכה את לחצן R ולהפוך shure thet לטשטש כלי מסומנת ולשנות את הכלי כדי לטשטש על אטימות 30% ולאחר מכן פשוט לטשטש את הקווים שאתה יכול לראות את הדבר הזה יותר גדול ולאחר מכן עשה את!! השווה את התמונה המקורית ואת זה כדי להבחין את השפתייםעכשיו אני יראה לכם כיצד לשנות את צורת הפנים תכונות 1.) לעשות את אותו דבר שעשית בפעם האחרונה על ידי בחירת התכונה שברצונך לשנות את צורת אני עושה את זה באף פעם (אתה יכול גם להשתמש בכלי לפלצר לבחור דברים יותר מדי) לאחר מכן עבור לערוך> המרה> עיוות ו לשחק עם זה עד שאתה אוהב את הצורה וכאלה 2.) כעת יש ללחוץ על הסימון ואתה עשוי להבחין, כי חלק מן התמונה הפכו אפור או משהו כזה ![]() אם זה קרה לבחור את כלי החותמת clone (ים) ו alt לחץ על האזור שאתה רוצה לקחת את העור מ ואז פשוט ללכת על חלקים עד grap זה נראה ככה ![]() 3.) עכשיו רק לקחת את הכלי שוב לטשטש (R) וגם זה רק כחול עם 30% oppacity אז היא צריכה להיעשות! ![]() michale ג 'קסון !!!!!!!!! ![]() מקווה שזה עזר המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי כדאי להוסיף Photoshop או משהו, כי קשרים אלה מדריכי עריכת תמונה, כיום הם די מעורפלים.
| |||
| |||
| בכותרת? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה כמו מורה נחמד, אבל אתה יכול לראות את הסימנים לערוך על זה
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| צביעות אני נראה לעצמי לערוך את הכותרת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה רוצה שיקראו את זה במקום אחר כך? אני רוצה לערוך אותו
|
| |||
| |||
| כנראה בגלל זה הוא גם לפני זמן רב. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי לערוך אותו בהקדם Dave פורסם כי לשנות את זה אבל שינוי גודל / צורה של דברים על הפנים-Photoshop או משהו כזה |
|
| |||
| |||
| הכותרת צריכה להיות, Facial מניפולציה ב-Photoshop. כי זה מה זה lol, גם אני מסכים עם thingie. |