![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, kad tai jus išmokys, kaip pakeisti forma / dydis dalykų veidus 1. dydžio
Čia yra prieš vaizdas ![]() 1.) Keisti dydį atidaryti nuotrauką ir tada paspauskite dešinį klavišą ant backround sluoksnį ir pasirinkite duplicite sluoksnis, tada naudokite Marquette įrankį (spauskite m) ir pasirinkite dalykas, kurį norėčiau padaryti didesni ir tada eikite į Edit> konvertuoti> skalė ir mastą, jis, kaip niekada didelis norite, ir spustelėkite žymės viršutinėje įrankių juostoje ir tada dydis buvo pakeistas, o tik jį perkelti maždaug iki gerai atrodo ir aš kažką panašaus (aš tik kartą lūpos dydį galite padaryti kiti panašūs akis nosį ect ect)2.) Dabar ten tiesiog paspausti R mygtuką ir padaryti Shure thet Blur Tool yra pasirinktas ir keisti Blur Tool iki maždaug 30% opacity ir tada tiesiog nuimti linijas, kad jūs galite matyti iš didesnių dalykas ir jūsų padaryta! palyginti pirminį vaizdą į šį pranešimą ir lūpųDabar aš jums parodysiu, kaip pakeisti veido bruožai formos 1.) Daryti tą patį tu paskutinį kartą pasirinkus funkciją, kurią norite keisti i forma darau nosį šiuo metu (taip pat galite naudoti Lasso pasirinkti dalykų irgi) tada eikite į Edit> konvertuoti> metmenų ir pažaisti su juo iki norėtumėte formos ir turinio 2.) Dabar tiesiog spustelėkite patikrinti ir jūs pastebėsite, kad kai vaizdas tapo pilkas arba kažką panašaus ![]() Jei tai įvyko pasirinkite štampus antspaudas (-ai) ir ALT spustelėkite sritį, kurią norite priimti odą nuo tada eikite per grap dalys iki jo atrodo taip ![]() 3.) Dabar tiesiog pasiimti vėl Blur Tool (R) ir tik mėlynas jis su 30% oppacity tuomet ji turėtų būti padaryta! ![]() Michale Jackson !!!!!!!!! ![]() tikiuosi, kad tai padėjo Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėti pridėti Photoshop ar kažkas, kad šie ryšiai vadovus, redaguoti nuotraukas, šiuo metu jie yra gana neaiškus.
| |||
| |||
| pavadinime? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Looks like a nice pamoka, bet Jūs galite pamatyti redaguoti ženklai šiame vienas
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| I cant atrodo redaguoti pavadinimą save |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką tu nori, kad ji būtų vadinama, o po to? Aš jį redaguoti
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| tikriausiai, nes jis labai seniai. |
|
| |||
| |||
| bandžiau taisyti ją kuo greičiau paskelbtas, kad dave bet pakeisti jį keičiant dydžio / formos dalykų apie akis, photoshop ar kažką panašaus |
|
| |||
| |||
| Pavadinimas turėtų būti Veido manipuliavimo Photoshop. Nes tai, ką jis yra lol, ir aš sutinku su thingie. |