![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, lai tas Jums iemācīs, kā mainīt formu / lieluma lietas par sejas 1. izmērs
Šeit ir pirms attēlu ![]() 1.), Lai mainītu izmēru atvērts attēlu un pēc tam nospiediet uz backround slāni un izvēlieties duplicite slāni un pēc tam izmantojiet Marquette rīku (preses m) un izvēlieties lieta, kuru jūs vēlētos veikt lielākus un tad doties uz Rediģēt> pārveidot> skalu un apmēram tā, kā kādreiz liels vēlaties, un tad noklikšķiniet uz pārbaudi zīmes augšējā rīkjoslā un tad izmērs ir mainījusies, un tad tikai kustēties tā apmēram līdz tas izskatās labi, un man sanāca kaut kas līdzīgs šim (i tikko mainīts lūpu izmēru jūs varat darīt citi, piemēram, acis, degunu ect ect)2.) Tagad tad tikai hit R pogu un padarīt Shure thet aizmiglot instruments ir izvēlēts un mainīt līdzeklis aizmiglot aptuveni 30% dūmainības un tad tikai noslēptu līnijām, jūs varat redzēt no lielāka lieta, un tad jūsu darīts! salīdzināt oriģinālais attēls, lai šīs un paziņojums lūpuTagad es jums parādīs, kā mainīt formu sejas vaibsti 1.) To pašu jūs pēdējo reizi izvēloties funkciju jūs vēlētos mainīt formu es daru deguns šo laiku (Jūs varat arī izmantot laso rīku, lai izvēlētos lietām pārāk), tad ejiet uz Rediģēt> pārveidot> šķēri un ēdamtelpa apkārt ar to līdz vēlaties formas un stuff 2.) Tagad vienkārši noklikšķiniet pārbaudi un jūs ievērosiet, ka dažas no attēla kļuvis pelēks vai kaut kas līdzīgs šim ![]() ja tas ir noticis izvēlieties klons rīks zīmogs (-i) un alt noklikšķiniet uz platību, kuru vēlaties lietot ādu no un tad tikai iet pa grap daļas, līdz tas izskatās ![]() 3.) Tagad lietojiet tikai aizmiglot rīks atkal (r) un tikai zilā krāsā ir ar 30% oppacity tad tas jādara! ![]() Michale Jackson !!!!!!!!! ![]() ceru, ka tas palīdzēja Mana sistēma: ubr spēļu dators
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu vēlēties pievienot photoshop vai kaut kas saistīts šīs rokasgrāmatas photo editing, šobrīd tie ir diezgan neskaidri.
| |||
| |||
| šajā sadaļā? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izskatās jauka apmācība, bet var redzēt zīmes rediģēt par šo vienu
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| i cant šķiet rediģēt virsrakstu sevi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko jūs vēlaties to sauc nevis pēc tam? Es rediģēt
|
| |||
| |||
| iespējams tāpēc, ka tas ir pārāk sen. |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju rediģēt, tiklīdz dave posted ka bet mainīt to mainīgā lieluma un formas lietām uz sejas-photoshop vai kaut ko, piemēram, ka |
|
| |||
| |||
| Nosaukums jābūt, Sejas Manipulācija ar Photoshop. Jo tas, kas tas ir lol, arī es piekrītu thingie. |
![]() |
|
| Bookmarks |