![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok deci asta vă va învăţa cum să schimbe forma / dimensiunea de lucruri pe chipurile 1st dimensiunea
aici este, înainte de imagine ![]() 1.) Pentru a modifica dimensiunea deschide imaginea şi apoi click dreapta pe backround strat şi selectaţi duplicite strat apoi utilizaţi instrumentul Marquette (apăsaţi m) şi selectaţi de lucru pe care ar dori să facă mai mare şi apoi atunci du-te pentru a edita> transforma> scară şi-l la scară mai mare cum doriţi, apoi faceţi clic pe un semn de selectare în sus şi apoi bara de instrumente de mărimea a fost schimbată şi apoi mutaţi-l doar în jur de pana la aceasta arată bine şi i-am ceva de genul asta (M-am schimbat de buze dimensiunea pe care le puteţi face şi alţii ca ochii nas ect ect)2.) Apoi acum doar să apăsaţi butonul r si efectuati shure thet estompa instrument este selectat şi schimba instrument pentru a estompa despre o opacitate de 30% si apoi doar estompa liniile pe care le puteţi vedea la lucru mai mare şi apoi vă face!! compara imaginii originale la acest anunţ şi a buzelorAcum vă va arăta cum să schimbe forma de facial caracteristici 1.) Face acelaşi lucru pe care a făcut ultima dată prin selectarea facilitate doriţi să modificaţi forma fac nas acest timp (puteţi utiliza, de asemenea, arcan instrument pentru a selecta lucruri prea) apoi atunci du-te pentru a edita> transforma> încovoia şi mizerie în jurul cu ea pana la tine ca la forma şi alte chestii 2.) Acum doar să faceţi clic pe control şi este posibil să observaţi că unele din imagine a transformat gri sau ceva de genul asta ![]() dacă acest lucru sa întâmplat selectaţi clona instrument ştampila (e) şi Alt faceţi clic pe zona pe care doriţi să o iau de la nivelul pielii si apoi du-te peste grap părţi se pare că până în acest ![]() 3.) Acum doar iau estompa instrument din nou (r) şi doar albastru-l cu o 30% oppacity atunci acesta ar trebui să se facă! ![]() michale jackson !!!!!!!!! ![]() hope this ajutat Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar vrea să le adauge photoshop sau ceva de genul că legăturile aceste ghiduri de editare foto, în prezent, acestea sunt destul de vag.
| |||
| |||
| în titlu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se pare ca a nice tutorial, dar puteţi vedea marcaje edita pe aceasta o
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| i cant par a edita titlul de mine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce vrei să-l fi numit apoi în loc? I se va modifica
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Probabil pentru că este prea mult timp în urmă. |
|
| |||
| |||
| Am încercat să editaţi-l în cel mai scurt timp Dave post, dar că pentru a schimba schimba dimensiunea / forma de lucruri pe faţa-photoshop sau ceva de genul asta |
|
| |||
| |||
| Titlul ar trebui să fie, Facial manipulare în Photoshop. Pentru ca asta e ceea ce este lol, de asemenea, sunt de acord cu thingie. |
![]() |
|
| Marcaje |