![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| у реду тако да ће вас научити како да променим облик / величина ствари на лица 1. величине
овде је пре имаге ![]() 1.) Да бисте променили величину отворите слику и онда десни клик на лаыер и изаберите бацкроунд слој дуплицате затим употребите алатку Маркуетте (притисните м) и изаберите шта желите да урадите већим, а затим идите на едит> трансформисати> скала размјера и то како увек велики желите и кликните на ознаку на врху, а затим на траци са алаткама величина је промењена, а затим га једноставно померати уоколо све док не изгледа добро и добио сам нешто као ово (и само променили величину усана можете учинити другима као очи нос итд итд)2.) Сад онда само кликните на дугме р и схуре тхет расплинутост алат је изабрана и променити расплинутост алатка за око 30% и онда једноставно Затамњеност расплинутост линија које се могу видети из што веће, а затим ваш учинио! упоредити оригиналну слику на ову обавештење и на уснамаСада ћу вам показати како можете променити облик лица опције 1.) Учинити исто што сте последњи пут тако да изаберете функцију коју желите променити облик сам радиш нос ово време (можете такође користити ласо тоол за избор ствари превише) онда идите на едит> трансформисати> витоперити и неред около с њом док ти као облик и грађа 2.) Сада кликните на чек а ви мај приметити да су неке од слика претворила сива или нешто попут овог ![]() ако се то десило изаберите алатку клон марка (е) и алт кликните на области које желите узети од коже, а затим пређите преко грап делова до то изгледа овако ![]() 3.) Сад само узети расплинутост алат опет (р) и само плава је са 30% оппациты онда то треба да урадите! ![]() мицхале јацксон !!!!!!!!! ![]() наде ово помогло Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда желите да додате Пхотосхоп или нешто да је та веза водиче за уређивање фотографија, тренутно су прилично нејасне.
| |||
| |||
| у наслову? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа као лијепи туториал, али можете видети уреди марака на овај неки
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ја лицемјерје чинити се за измените наслов себе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта желиш то звати уместо онда? Ја ћу уредити
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| вероватно зато што је превише давно. |
|
| |||
| |||
| ја суђен за уређивати чим Даве постед то променити, али га мијењање величине / облика ствари на лице-Пхотосхоп или нешто слично |
|
| |||
| |||
| Наслов би требао бити, Фациал манипулација у Пхотосхоп. Јер то је оно што је лол, и слажем се са тхингие. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Манипулација 'Ликуифы' с ширити. | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 8 | 2 новембар 2008 15:22 |
| Пхотосхоп цс4! | цомпутерулер | Мултимедија и кодеци | 6 | 17 октобар 2008 16:52 |
| Како користити Пхотосхоп! | томтхедруммер1992 | Мултимедија и кодеци | 4 | 13 октобар 2008 12:57 |
| Пхотосхоп | Цеу27 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 16. сеп 2007 13:48 |
| Пхотосхоп ЦС | Кобалт | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 22 октобар 2006 01:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |