![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tamam bu nasıl şekil değiştirmek için / şeyler boyutunu size öğretecek boyutunu 1. karşı karşıya
Burada görüntü önce ![]() 1.) Bu backround tabaka ve duplicite katmana sonra boyutunu ve ardından sağ tıklayıp resmi açık değiştirmek için Marquette aracını (M) kullanmak ve büyütebilir ve daha sonra düzenlemek istiyorsanız gidin şey seçin dönüşümü> ölçek ve onu büyütmek ne kadar ve daha sonra üst araç çubuğu ve daha sonra onay işareti tıklayın istediğiniz boyutu değiştirildi ve sadece iyi ve ben böyle bir şey var görünüyor kadar bu hareket büyük (Sadece) size gözler burun EKT EKT benzeri yapabileceğiniz dudak boyutu değişti2.) Artık o zaman r düğmesine basın ve shure thet aracı bulanıklık yapmak seçilen ve yaklaşık% 30 donukluk ve ardından sadece büyük şey ve ardından yapılan bu görebilirsiniz satırlar bulanıklık aracı bulanıklık değiştirmek! Bu durum, orijinal resim karşılaştırın ve dudakları haberŞimdi nasıl yüz özelliklerinin şeklini değiştirmek için göstereceğim 1.) You i şeklini değiştirmek istediğiniz özelliği seçerek son kez mi aynı şey (aynı zamanda çok şeyler seçmek için) sonra git düzenlemek için> dönüştürmek lasso aracını kullanabilirsiniz> burun bu kez yapıyorum yapmak eğrilmesine ve karmaşa çevresinde size kadar şekil falan gibi 2.) Artık tıklayınız onay ve bazı görüntünün gri veya bunun gibi bir şey açıldı fark edebilirsiniz ![]() Bu sizin ve sonra da cilt için sadece kadar grap parçalar üzerinden gitmek istediğiniz alana çoğaltma aracını damgası (ler) ve Alt seçimini oldu bu gibi görünüyor ![]() 3.) Şimdi tekrar araç bulanıklık çekmek (r) ve sadece o yapılmalı% 30 oppacity sonra ile mavi! ![]() michale Jackson !!!!!!!!! ![]() Bu yardımcı umut Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu ilişkilerin bu kılavuzları için fotoğraf düzenleme Photoshop ya da eklemek için, şu anda bu oldukça muğlak olduğunu isteyebilirsiniz.
| |||
| |||
| başlığında? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güzel bir öğretici gibi görünüyor, ancak bu tek işaretleri düzenlemek görebilirsiniz
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| i cant başlığı düzenlemek gibi kendimi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne yerine sonra çağırdığımız istiyorsun? Bunu düzenlemek olacak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| belki, çünkü çok uzun zaman önce. |
|
| |||
| |||
| olarak Dave ancak bunu değiştirmek yayınlanmıştır i yakında düzenlemek için çalıştı boyutunu değiştirme / yüzündeki şey şekil-Photoshop böyle falan |
|
| |||
| |||
| Başlığı olmalıdır Photoshop'ta Yüz değiştirme. Çünkü bu ne lol olduğunu, Also I thingie katılıyorum. |
![]() |
|
| Bookmarks |