![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ИТАК, це навчить вас, як для зміни форми / розміру речей на обличчях 1 розміру
Ось зображення перед ![]() 1.) Змінити розмір відкрити картинку, а потім клацніть правою кнопкою на BACKROUND шар і виберіть duplicite шар, потім за допомогою інструменту Маркетт (прес-м) і вибрати те, що вам хотілося б зробити більше і потім перейдіть до Правка> Transform> Scale і масштабом його в якій коли-небудь великих ви хочете, і потім натисніть на прапорець у верхній панелі, а потім розмір був змінений, а потім просто перемістіть його навколо, поки вона виглядає добре, і я отримав щось на зразок цього (Я тільки що змінив розміри губ можна зробити іншими очима ECT ECT носа)2.) Зараз, то просто натиснути кнопки R і зробити Shure Тхет Blur Tool вибрати і змінити Blur Tool близько 30% непрозорості, а потім просто розмити лінії, які ви можете бачити велику річ і тоді ваші зробили! порівняти вихідне зображення з цим і зауважив губЗараз я покажу вам, як змінити форму риси обличчя 1.) Зробити те ж саме, що ви зробили останнім часом, вибравши функцію ви хотіли б змінити форму я роблю носити цей час (ви також можете використовувати Lasso Tool, щоб вибрати всі занадто) перейдіть до Правка> Transform> Warp й возитися з ним, поки ви, як форма та інше 2.) Тепер просто натисніть на перевірку, і Ви можете помітити, що деякі із зображень перетворила сірий або щось подібне ![]() Якщо це сталося Виберіть Clone Stamp Tool (S) і Alt натисніть на область, яку ви хочете взяти шкіру, а потім просто перейти Grap частин, поки вона виглядає наступним чином ![]() 3.) Тепер просто взяти знову Blur Tool (R) і просто синій її з 30% oppacity то це має бути зроблено! ![]() Майкл Джексон !!!!!!!!! ![]() сподіваюся, що це допомогло
Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можливо, захочете додати Photoshop або щось зв'язку ці напрямні для редагування фотографій, в даний час вони є досить розпливчастими.
|
|||
|
|||
|
в назві?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Виглядає як прекрасний підручник, але ви можете бачити ред марки на цьому одному
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Я нахиляє здається, що змінити себе назви
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Що ви хочете, щоб назвати замість тоді? Я буду правити її
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ймовірно тому, що дуже давно.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я спробував змінити його, як тільки Дейв Написав це, але змінити його на зміни розміру / форма речей на обличчі-Photoshop
або на зразок того |
|
|
|||
|
|||
|
Назва повинна бути,
Особи маніпуляції в Photoshop. Тому що це LOL, я також згоден з штучка. |