![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що построен в моя компютър преди един месец и това е единственият проблем, аз съм като на него. Когато аз съм гледане на видео на сайтове, различни от YouTube, след около 5-10 минути от същия / различни видеоклипове, получавам черен екран. Мога да видя на курсора, а когато се движи тя и изчакайте курсора ще се появи, когато се преместих, но аз арго всъщност я види движи. Аз съм текат Windows 7 за Firefox 64 битов (?), Така че мисля, че може да има нещо общо с нея. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash и Java до датата?
| |||
| |||
| Мишката нещо странно, но то може да бъде труден или противоречиви кодеци. Опитайте се да деинсталирате всички от тях, и след това просто инсталирате DivX пакет, или на един от различните всички в една опаковка, тече всеки вариант. Така ли нищо не е в конфликт с един от друг. |
|
| |||
| |||
| Нещо, което забравих да спомена е, че това се случва само, когато отивам fullscreen. И курсора, изглежда като че въпреки че доста неща се замразява и получавам черен екран, аз все още могат да се движат мишката върху черен екран, но той изостава толкова много, че аз не виждам действителното движение. Що се отнася до Java, аз не мисля, че сте били в състояние да работи по Firefox за Windows Vista или 7. Когато аз съм помолен да инсталирате липсващите плъгин, той не се инсталира нищо. И на този компютър (Windows 7) Погледнах наоколо за Java, но само намерени други нишки от хора питам, така че само да се инсталират Java Explorer. |
|
| |||
| |||
| Може би, защото сте в движение x64? Ако е така открие 32-битова версия на IE, и инсталира липсващи Plug-In, той трябва да работи тогава. |
|
| |||
| |||
| Ами имам Firefox (аз не съм сигурен дали това е 64 битова или какво), което обикновено се използва и са били намалени проблем, Firefox (безопасен режим), което Никога не съм използвал, IE и IE 64 късче. Не ми харесва IE много, но аз ще се опитаме и да видим, че ако аз получавам никакви проблеми. Не сте сигурни какво точно е безопасен режим, но аз също може да опиташ. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't официално пуснати 64 битова версия. Въпреки това, различни от тези за флаш изискващи нужди, бих напълно препоръчваме минно поле, което добавя към FF, и ви дава възможност да ползвате FF в 64 битова, резбови и всичко останало. |